reklama

Letní Flora Olomouc se blíží. Těšte se!

Jestli patříte k těm, kdo si nenechají ujít zahradnické výstavy, potěší vás, že se jdou do finále přípravy na letní Floru Olomouc.

Foto: Flora Olomouc

Letní zahradnická výstava a veletrh FLORA OLOMOUC se bude konat ve dnech 18. až 21. srpna. Do metropole Hané jsou srdečně zváni všichni zahradníci, zahrádkáři, milovníci a příznivci letních květin, růží, ale i bylinek a kaktusů - protože hlavně o nich, bude letní etapa největší a nejstarší zahradnické výstavy v ČR.

Hlavní expozice s názvem RAJSKÝ DVŮR aneb Bylinkové a voňavé zahrady,  připravovaná sdružením pěstitelů léčivých, aromatických a kořeninových rostlin PELERO CZ určitě zaujme návštěvníky nejen pestrou krásou, ale i neopakovatelnou vůní bylinek, léčivek a zeleného „koření". Součástí letní Flory bude letos kromě květin i velká přehlídka kaktusů a sukulentů, expozice okrasných dřevin, trvalek, balkonovek, letního ovoce - a samozřejmě zahradnické trhy!

A teď dobrá zpráva pro všechny, kteří se již v předstihu rozhodnou pro návštěvu letní květinové Flory Olomouc: pokud si objednají a zakoupí minimálně 20 vstupenek nejpozději do konce července, získají je s dvacetiprocetní procetní slevou - skupinové zájezdy členů Českého zahrádkářského svazu dokonce s třicetiprocetní. Vstupenky na výstavu platí současně pro vstup do sbírkových skleníků a botanické zahrady výstaviště.

zdroj: flora-ol.cz

Vstupné na výstavu:

  • Plné vstupné je 100 Kč,
  • Zlevněné (pro důchodce a studenty) - 80 Kč,
  • Děti od 6 do 15 let - 40 Kč,
  • Rodinné vstupné (dva dospělí + 1 až 4 děti) - 210 Kč.
  • Zdarma je vstup na výstavu pro děti do 10 let v doprovodu rodičů a návštěvníky s průkazem ZTP a ZTP-P.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama