reklama

Jak čistit okna moderně? Vyluxujte je!

Kdy jste doma naposledy umyli okna? A to tak, že důkladně...? Tak trochu opomíjená součást vašeho bydlení, které zároveň dokáže velmi potěšit - a to právě ve chvíli, kdy dokončíte jejich umytí.

Foto: Profimedia.cz

Kdy jste doma naposledy umyli okna? A to tak, že důkladně...? Okna - tak trochu opomíjená součást vašeho bydlení, které zároveň dokáže velmi potěšit - a to právě ve chvíli, kdy dokončíte jejich umytí.

Čistá okna opravdu vykouzlí úsměv na tváři každé hospodyňce - to pak členové rodiny hledí přes čistá skla a nevěřícně kroutí hlavami a diví se co vidí, a že vidí. Samozřejmosti jsou čistá okna před návštěvou, na svátky a nebo jen tak - když se chceme potěšit pocitem z čerstvého vzduchu u otevřených (čistých) oken.

Na mytí oken starší generace stále používá klasiku: staré noviny nebo vlhký hadr a saponát, ti mladší už volí sofistikovanější náčiní a přípravky, které z mytí oken udělají jedním slovem radost. A navíc vám tato, jindy nepříliš oblíbená činnost, s takovými pomocníky nezabere víc než pár minut.

Ti nejlepší pomocníci: Vysavač a ti druzí

Společnost Leifheit vyvinula nové, snadno použitelné řešení - praktický automatický čistič oken, který vysává přebytečnou vodu a zároveň leští. Vše bez zbytečných šmouh a kapek špinavé vody na parapet nebo na citlivou podlahu.

Automatický čistič oken - Window Cleaner

  • vysává přebytečnou vodu a zároveň leští
  • Window Cleaner je vhodný na klasická i střešní okna, sprchové kouty, dlaždice a zrcadla
  • baterie vydrží 30 minut a nádržka pojme 100 ml vody
  • v případě nečinnosti se automaticky přepíná do úsporného režimu
  • přístroj se dá přidělat na teleskopickou tyč a díky tomu zvládne vyčistit těžce dostupná místa

Využijte dvě speciální nabídky za akční ceny:

  1. Window Cleaner + tyč 43 cm + Mop na okna 3 v 1
  2. Leifheit vysavač na okna + podlahový mop

Zásadní výhodou všech výše zmíněných produktů je především jejich univerzálnost a vzájemná kompatibilita. Na jednu násadu můžete použít libovolnou stěrku či prachovku. 

Nepotřebujete vysávat? Stírejte

Window Cleaner je kompatibilní s revolučním systémem pro komplexní úklid domácnosti - systémem Click. Click System je unikátní řešení, stačí zakoupit jedinou tyč (možnost výběru mezi třemi délkami) a poté dokupovat podle potřeby pouze jednotlivé hlavice.

Automatický čistič - Window Cleaner tak můžete jedním pohybem vyměnit např. za  klasickou okenní stěrku s pohyblivým kloubem - v nabídce ZDE. 

Při úklidu tak můžete využít nepřeberné množství různých kombinací. A dostanete se opravdu všude! 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak na sušení prádla na zahradě i doma? Poradíme!

Vintage styl: Moderní retro, které vás okouzlí!

5 tipů, jak zrychlit a vylepšit váš notebook

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama