reklama

Video: Jak zabalit neforemné, měkké a neobvyklé dárky?

Chystáte se balit dárky a nevíte si rady s neforemnými a měkkými kousky? Podívejte se na tři video návody!

Foto: Profimedia.cz

Řešíte každé Vánoce, jak zabalit neforemné a měkké tvary nebo jak si poradit s lahví dobrého vína, abyste ji nedávali jen tak v taštičce? Podívejte se na videa, která vám s balením pomohou.

Dárky umí pořádně potrápit, obzvlášť pokud mají neobvyklý tvar. Připravili jsme pro vás rychlé návody, jak balení atypických kusů zvládnout elegantně a originálně za pár minut. 

Jak zabalit poukázku nebo lístky do divadla

Pokud nechcete zvolit obálkovou metodu nebo jednotlivé poukázky balit do ruličky, můžete se inspirovat na následujícím videu, na kterém uvidíte, jak si s papírovým dárkem poradit.

Neforemný měkký dárek

Jako malí jste jistě všechny měkké kousky házeli za sebe a všímali si jen hraček. Dnes jste rádi, že takové překvapení pod stromečkem na vás čeká. Jak svým blízkým darovat nový svetřík, aby jim udělal radost už obal? Podívejte se na video.

Lahev pod stromečkem, jako když najdete

A jsme u toho, dávat dobré a kvalitní víno jen v dárkové taštičce je nuda. Můžete to zkusit trochu jinak. Na videu najdete podrobný návod, jak pod stromečkem lahev vina či jiného alkoholu dostatečně zviditelnit a potěšit tím vaše známé.

Vlastní mašle

Když už se konečně poperete s tvarem a balicím papírem, musíte své dílo dovést do dokonalosti. Pomoci by vám mělo naše video, které vás naučí, vyrobit si vlastní mašli.

Originální ozdoby a balení

Na následujícím videu se můžete podívat na různé papírové vychytávky, které mohou kromě mašlí ozdobit vaše výtvory. Zkuste být tyto Vánoce originální a vrhněte se na zajímavé balení vánočních dárků.

Máte nějaké zajímavé nápady a tipy, jak zvláštně zabalit neforemné či měkké dárky? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak si vyrobit dárkové krabičky a košíčky

Muž mě opustil kvůli nadváze. Zhubla jsem a chce zpět!

10 nejlepších receptů z knihy Ládi Hrušky. Vyzkoušíte?



"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama