reklama

Stan za 100 tisíc? Ano, můžete ho pověsit na strom!

Stan, který stojí 100 tisíc? Ano, je zavěšený na stromě a poskytuje skvělý výhled.

Foto: Profimedia.cz

Když můžou na stromech žít zvířata, proč bychom to občas nemohli zkusit i my. Máte jedinečnou možnost, užít si romantickou noc s nezapomenutelným výhledem. Budete jen potřebovat tento speciální stan. Bohužel stojí 100 tisíc...

Cocoon Tree Bed je velice pohodlný a příjemný způsob, jak zažít dobrodružství na čerstvém vzduchu. Pohodlně se do něj vejdou dvě dospělé osoby nebo pár s dětmi. Jde o luxus, který vám vyrazí dech.

Pohodlný spánek

Uvnitř najdete kvalitní matraci, která vám spolu s vnějším pláštěm zajistí výjimečný a pohodlný prostor. Celé obydlí váží asi 120 kg. Samotná instalace je velmi jednoduchá. Do výšin se dostanete po schodech nebo po bezpečnostní síti. Nemusíte smutnit, že je konec stanovací sezóny, s tímto kokonem zvládnete i chladnější počasí. 

Všechny typy mohou být upevněné na zemi, v korunách stromů, zafixované na plující podestě nebo pověšené nad vodou.

Obří koule

Samotná koule má průměr tři metry. Tvoří ji hliníkový rám. Kvalitní plachta zajišťuje dostatečné větrání v horkých dnech či udržení tepla, když se ochladí. Pro větší komfort si do horní části můžete nainstalovat ventilátor a v opačném případě, když teploty klesnou, je tu ohřívač, který se umístí pod lůžko.

Doporučujeme: Bydlení podle horoskopu: Co by nemělo chybět?

Jistě si řeknete, že je to nějaká zahraniční vychytávka a u nás se nesežene. Ale omyl, můžete ji vyzkoušet v Resort Green Valley Chorýšany či v parku Lužánky v Brně.

Pokud se rozhodnete, že bez tohoto luxusního stanu nechcete být, připravte se, že budete muset sáhnout hluboko do kapsy. U nás přijde takové bydlení na 160 tisíc korun, v zahraničí jej seženete o něco levněji. Samotná firma vám může zajistit prověření a test, zda je váš strom (či jiné cílové místo) pro tuto konstrukci vhodný.

Čeká vás nezapomenutelný zážitek. Není nic hezčího, než když se ráno probudíte a spatříte přírodu, a k tomu všemu vám budou zpívat ptáci.

Jak se vám líbí tento stan? Máte s tímto stromovým kokonem nějaké zkušenosti? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejmenší interiér světa. Nechybí ani Prada či Versace

Závislá na mobilu. Musím ho mít stále u sebe

6 věcí, které bychom mužům neměli nikdy vyčítat




 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama