reklama

Skvělý vynález: Kávovar vás ráno vzbudí vůní kávy

Vstávejte s vůní čerstvé kávy. Tento budík ji pro vás připraví. Zajímavý doplněk do ložnice...

Foto: Profimedia.cz

Brit Joshua Renouf přišel na trh s tímto jedinečným přístrojem, který vám zpříjemní vstávání. Budit vás totiž bude vůní ranní kávy a pomocí zvuků, které výrobu doprovázejí. Zajímavý doplněk do ložnice by měl stát okolo sedmi tisíc korun.

Kdo miluje zvuk budíku? Nikdo! Mnoho z nás na telefonu marně hledá příjemnou melodii, která by nás brutálně nevytrhla z poklidného snění. Umíte si ale představit, že se ráno vaše oči otevřou proto, že uslyšíte vařící se vodu a ucítíte omamné aroma čerstvě pražené kávy?

Barisieur: Originální kávový budík

Určitě jste během několika let zaznamenali, že v domácnostech přibyla celá řada vychytávek a přístrojů, které nám mají usnadnit život. Většinu z nich najdeme právě v kuchyni. Proč se tedy tentokrát nepřesunout do ložnice a nedopřát si kvalitnější vstávání?

Britský designer Joshua Renouf přišel s originálním budíkem, který splní všechna přání milovníků kvalitní kávy. Barisieur je přístroj, který funguje běžně jako budík, ale jako bonus připraví pomocí kuličkových ložisek z nerezové oceli lahodný nápoj. Ještě než otevřete oči, rozline se po ložnici vůně čerstvé kávy.

Sníte? Nikoliv, to je realita

Už tak žijeme ve světe plném stresu a rychlého tempa. Renouf se rozhodl, že vyrobí jakési "léčebné zařízení", které nám usnadní vstávání. Jemné zvonění kuličkových ložisek vám pomůže relaxovat a díky přístroji probudíte všechny smysly najednou a v poklidu. Ucítíte čerstvou kávu, uslyšíte jemné zvuky a po otevření očí uvidíte vaši nejoblíbenější část snídaně.

Stačí si večer nastavit čas, kdy chcete vzbudit. Před spaním do přístroje vložíte všechny potřebné suroviny. Podle mladého designéra vám tento noční rituál pomůže uvolnit mysl a vy snáze usnete.

Celý přístroj vypadá, jako by vyšel z dílny samotného alchymisty císaře Rudolfa II., ale všechny části mají svoji funkci a opodstatnění. Pod kávovarem je šuplíček, kam vložíte svoji oblíbenou kávu a cukr. V horní části je umístěná nádobka s kuličkami, kde se voda uvaří a káva překape do připraveného hrníčku. A nechybí ani nádobka s mlékem. Tak co říkáte, na to by se dalo zvyknout, že?

Líbilo by se vám, kdyby vás místo drnčení budila čerstvá káva? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vtipné, originální a stylové stojany na nože. Líbí?

Požádal jsem kamaráda, aby mi oplodnil ženu. Souhlasil

Jídla, po kterých budete mít větší hlad, než před tím



"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama