reklama

Mladý umělec trhá rekordy: Nad jeho díly budete žasnout

Video: Mladík použil 13 000 hřebíků a 24 kilometrů nitě. Vytvořil dokonalé dílo!

Foto: Facebook / zenyk.palagniuk

"Miluju kreativní tvorbu. Začít úplně od nuly, rukama vytvořit NĚCO," říká mladý Zenyk Palagniuk, autor nádherného obrazu z hřebíků a provázku.

Zenyk Palagniuk je původem z Ukrajiny, ale nyní žije v Dallasu. Jeho dílo však znají po celém světě. Na internetu se Zenykova videa šíří rychlostí blesku. Podívejte se na jeho poslední počin.

Chce to dokonalou představivost a trpělivost

Mladík jasně dokazuje, že jeho fantazie nezná mezí a talent? Ten by mohl rozdávat. Na následujícím videu se jen na chvíli rozmýšlí nad blokem se skicou, následně bere do ruky kladivo, hřebíky a vrhá se na prázdnou obří stěnu. Výsledek je neuvěřitelný.

Ve chvíli, kdy na zeď zatlouká poslední hřebík, celkem tedy 13 000 kusů, objevuje se obrys lidské tváře. Postupným omotáváním nitě kolem hřebíků dává Zen obličeji jasnou podobu a vzdává tak hold oblíbené celebritě. Ze stěny vystupuje Justin Timberlake.

"Práce mi přináší příjemný relax a ta moc, vytvořit na čisté ploše něco jedinečného, je skvělá," říká na svém Facebooku mladý umělec Zen.

Na celé dílo padlo neuvěřitelných 24 kilometrů (opravdu kilometrů) černé nitě. Jeho přítelkyně má obrovské štěstí. Trpělivých chlapů na světě moc neběhá. Vybavte si, kolik nadávek zazní z úst partnera, když ho poprosíte o zavěšení jediného obrazu...

Jak se vám podobná díla líbí? Napište nám v diskuzi pod článkem.

úvodní foto: Facebook / zenyk.palagniuk

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

9 módních chyb, které vás mohou připravit o práci

Které české porodnice jsou nejlepší? Ty pražské ne!

Novinka: Bílé jahody, které voní a chutnají jako ananas





"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama