reklama

Nejkrásnější africká kavárna: Futuristické místo plné emocí a jedinečné vůně!

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

Zdá se vám takové místo až nereálné? Existuje. Truth Coffe najdete v Kapském městě v Jižní Africe. Designér Haldane Martin se rozhodl, že chce zákazníky kavárny šokovat, pobavit a vyvolat v nich všechny emoce, co jen z obyčejného člověka lze dostat. Podívejte se s námi na jedinečnou kavárnu.

Co je hlavním sloganem firmy? Dát zákazníkům skvělou kávu ve skvělém prostředí. Musíme uznat, že se jim to opravdu povedlo. Uvnitř vás čeká něco mezi dílnou Julese Verna, Karlíkovou továrnou na čokoládu a futuristickým antikvariátem, potrubí, retro dekorace a hlavně cit pro design a detail. To vše dohromady tvoří "něco", z čeho vám spadne čelist. 

Doporučujeme: Vyznejte se v kávě: Hodnocení, chutě, druhy i rarity

Od obřích ocelových lustrů, přes u baru stojí nádherné kožené stoličky až po staré psací stroje, telefony či obyčejný klakson - to vše vytváří unikum, to vše je první třída mezi kavárnami!

zdroj: Profimedia.cz

Jakou kávu pijete nejraději? Zajdete si na ní do kvalitní kavárny? Máte nějaké takové místečko u nás v Čechách, kde dostanete dokonalou kávu a ještě jste z interiéru celý pryč? Podělte se s námi o vaše zážitky v diskuzi pod fotogalerií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tajemná procházka opuštěným hotelem v Krušných horách

Fotogalerie: Netradiční sauny z celého světa

Jak pečovat o pračku a sušičku, aby dlouho vydržely?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama