reklama

Malý domek bez hypotéky? Je v něm vše, co potřebujete

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

Jay Shafer zastává myšlenku, že zadlužování kvůli nesmyslně velkým domům a bytům vám brání užívat si života v plné míře. Proto nabízí finančně dostupné bydlení v podobě tohoto malého domku, ve kterém máte vše, co ke spokojenému bydlení potřebujete.

Před 16 lety se Jay Shafer pustil do plnění svých snů. Dnes je společníkem ve firmě, která tyto unikátní mini stavby nabízí v několika variantách.

Vše, co potřebujete

K životu by vám mělo stačit celkem jedenáct metrů čtverečních, alespoň tolik nabízí k bydlení model Gifford. Celý dům je postavený z cedrového dřeva. Plechová střecha prý vydrží jakoukoliv nepřízeň počasí. Pokud si zapomenete klíče, můžete se v klidu posadit na malé verandě a kochat se krajinou.

Čtěte také: Nejkrásnější africká kavárna: Futuristické místo plné emocí a jedinečné vůně!

Ložnice na vás čeká v "prvním patře", těsně pod střechou, kde jsou umístěná dvě střešní okna, abyste neměli stísněný pocit. A je-li luxusní bydlení tam, kde máte vlastní koupelnu, pracovní stůl, kuchyňskou linku, jídelní stůl, toaletu, malý plynový krb, pak vítejte doma!

Umíte si představit, že byste bydleli v tak malém prostoru? Je pro vás vlastní bydlení natolik důležité, že byste raději zvolili tuto variantu, než bydlet v podnájmu? Napište nám v diskuzi pod galerií.

zdroj: Profimedia.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kuchyně slavných. Tady vaří Madonna, Cher a Rhianna!

Co udělá s ženou viagra? Pomůže, ale jinak

Věděli jste, že se narodili ve stejný rok?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama