reklama

Kupte si dům, který si složíte úplně sami: Stojí 215 000 Kč

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

Chtěli jste si vždycky postavit vlastní dům, ale nevíte, zda byste to zvládli? Našli jsme pro vás jednoduchou skládačku, kterou zvládnete za pár okamžiků. Stačit by vám měly šikovné ruce a 215 000 Kč.

Britská společnost se rozhodla prodávat malé domy, které poskytnou veškerý komfort a zároveň vás nezruinují.

Stavěli jste někdy kostky? Pak zvládnete dům

Firma vám doručí kompletní sestavu, vše co budete ke stavbě potřebovat. Celý dům přivezou náklaďákem i s podrobným návodem. Výstavba by vám měla zabrat maximálně dva dny.

V balíčku najdete OSB desky, které budou fungovat jako izolace v základech, dřevo a desky na obkládání stěn. Dále se v kompletu nachází šest oken i s rámy, uzamykatelné dveře z tvrdého dřeva, izolace stěn a střechy, střešní krytina, podlahová krytina a žebřík do podkroví.

Čtěte také: Malý domek bez hypotéky? Je v něm vše, co potřebujete

Trošku nás vyděsila informace o příplatcích a dodělávkách. V sekci Extra vybavení jsou totiž vypsané tyto položky: střešní okno, sprcha, kompostovací WC, plynový ohřívač, solární panely a kuchyňská linka s dřezem, mini lednicí a grilem. Takže pokud si koupíte jen základní výbavu, pak budete mít sice kde spát, ale stravovat se musíte nejspíš v restauraci a na záchod chodit ven nebo k sousedům.

zdroj: Profimedia.cz

Umíte si představit, že byste si sami postavili takový malý domek a dokázali byste v něm žít? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kuchyně slavných: Tady vaří Madonna, Cher a Rihanna!

9+1 odporných činností, které doma musíte vykonávat

Vlkodlačí dieta: Využijte úplňku a zhubněte



reklama
reklama
reklama
reklama
reklama