reklama

Nejdražší byt v Londýně je k mání za 600 milionů

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

Luxusní byt najdete na adrese Grosvenorské náměstí ve čtvrti Mayfair. Prodává se přesně za 591 milionů korun. Nepatří k nejcennějším, ale v přepočtu na metry čtvereční (168 460 Kč) je nejdražší.

Když se tento byt zařadil na listinu prodeje, strhl se pořádný mediální mumraj. Jinak klidní angličtí novináři se snažili vyčíslit vše do nejmenšího detailu.

Zlaté linie

Nejkrásnější jsou na celém bytě asi okna, která nabízejí panoramatický pohled na krásnou čtvrť. A čeho si každý návštěvník všimne hned jako první? Precizně provedených dřevěných obkladů. Strop zdobí bohaté štukování a bílé stěny lemují zlaté vzory.

Kde je luxus a drahé vybavení, tam nesmí chybět zrcadla. Ani v tomto případě na ně designéři nezapomněli. Jsou v kuchyni, v hale i dalších částech. A starost s tím, kdo je vyleští, si nový majitel dělat nemusí. Kdo má 600 milionů, jistě si zaplatí i uklízečku.

Uměli byste si představit, že byste žili v takovém bytě? Jaký byt či dům byste si pořídili za 600 milionů korun? Napište nám v diskuzi pod galerií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Manžel žijí v botě. Ubytujte se také

Žárlím na svého muže. Dcera miluje více svého tátu než mě

Test: Utrácíte zbytečně moc peněz?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama