reklama

Romantický hotel z písku nezná elektřinu ani mobilní signál

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

V přenádherném hotelu Andrére Amellal si na cestu posvítíte jen svíčkou a na telefonní signál raději ihned zapomeňte. Tento skvost se nachází nedaleko libyjských hranic a je postavený z čistě přírodních materiálů. Nejčastěji potkáte písek, hlínu a překrásný dřevěný nábytek, který vyrobili mistři svého řemesla.

Siwa Oasis a jeho okolí patří mezi nejzajímavější oblast Egypta. Nabízí jedinečné přírodní prostředí a skvosty fauny i flóry. Nejvzácnější jsou však léčivé prameny, ve kterých se můžete vykoupat i vy. Většinou jsou do tvaru kruhu a obestavené kamennou skruží. Okolí i hotel přitahují i ty nejnáročnější cestovatele, kteří hledají zážitek. Chcete-li ochutnat místní speciality, zapomenout na stres a vyzkoušet si, jak se žilo v době, kdy nás neovládala moderní technologie a internet, pak se vydejte do hotelu, kde se ubytujete pod obrovskou hromadou písku.

Dokázali byste na několik dní vypnout mobil a zvládnout vše bez elektřiny a při svíčkách? Jak se vám tento hotel líbí? Napište nám v diskuzi pod galerií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak bydlí hlavní hrdinka seriálu Ulice Vilma Nyklová?

10 lidských potravin, které mohou vaši kočku zabít

Moje dcera čeká dítě. Já také

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama