reklama

Dům za 780 tisíc a stavba 4 hodiny? Je to možné!

Prohlédnout galerii
Foto: freedomky.cz

Toužíte-li po vlastním bydlení, pak by tu bylo řešení. Musíte se však spokojit s tím, že o žádnou vilu nepůjde. Tyto malé dřevostavby ale poskytnou vše, co potřebujete, navíc utratíte jen 780 tisíc a dům vám bude stát už za 4 hodiny.

Že 37 metrů čtverečních může být dost na pohodové bydlení se spoustou prostoru a že designová dřevostavba může být zároveň nízkonákladová, se můžete přesvědčit v naší galerii.

Návštěva Freedomku

Freedomek je vyroben z 95 procent ze dřeva. Jeho nosná konstrukce z lepeného dřeva má přesné spoje podle švýcarského patentu. Zateplení tvoří dřevovláknitá izolace, která má vynikající fázový posun "den-noc". Plášť ́ Freedomku je difuzně otevřený, fasáda je zpracována ze severského modřínu. Vytápění domu je možné více způsoby od designového lihového krbu až po tepelné čerpadlo. Úsporu elektrické energie při vytápění zajišťují tepelně-izolační vlastnosti stěny, jejíž tloušťka 30 cm odpovídá tepelně-izolačním vlastnostem cihlové stěny o šířce 3,6 metru.

Doporučujeme: Mladý pár si sám postavil dům jen za 2,5 milionu korun

"Jednotlivé moduly lze skládat a vzájemně propojovat. Freedomek tak můžete využít nejen jako bydlení, ale také pro obchod, kavárnu či provozovnu například kadeřnictví nebo třeba zázemí pro golf," uvedla Petra Němečková ze společnosti Freedomky.

Z čeho vybírat?

K dispozici je sedm modelů, kdy nejlevnější stojí 784 tisíc a slibuje pohodlné bydlení na ploše 22 metrů čtverečních. Je pravda, že si jej pořídí spíše nějaký vlk samotář než početná rodina, ale je tu mnoho dalších modelů, kdy nejdražší varianta vyjde na 3 miliony, je určená až pro šest osob a nabízí pět místností s plochou 98 metrů čtvereční.

Náš tip: Dům postavili za 4 týdny. Jak se vám líbí?

Zákazník si vybere typ, následně se s firmou pobaví, jaké vybavení, druh topení či jiné drobnosti si v domku přeje. Následují tři měsíce, kdy se dřevostavba vyrábí, samotná montáž už je pak otázkou několika hodin či dnů.

Jak se vám tyto domky líbí? Umíte si představit, že byste v něm s rodinou žili? Napište nám v diskuzi pod galerií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak se co nejrychleji zabydlet v novém bytě?

Vymazlené lahůdky z kančího masa podle Zdeňka Pohlreicha

Jak zaujmout muže? Víme co nosit a co ne


reklama
reklama
reklama
reklama
reklama