reklama

Designová erotika i nejlepší český návrhář na Prague Design Week

Prohlédnout galerii
Foto: praguedesignweek.cz

Šperky, oblečení, erotické prádélko, nábytek i nejnovější technologie. Nová designová prodejní přehlídka Prague Design Week v centru metropole představí šest desítek návrhářů, ateliérů či škol z celé ČR a Slovenska. Malou ochutnávku najdete v naší galerii.

Českou designérskou špičku zastoupí například Petr Novague, který v tuzemsku vystavuje vůbec poprvé. "Design výrobků je disciplína spojená s několika faktory. Vzhled, funkce, materiál, cílová skupina, technologie ale také čísla. Objednatele a výrobce zajímají počty kusů, výrobní náklady, koncová cena, zisk, provize, návratnost, dopad na ekologii atd. Řada čísel zůstává běžným uživatelům skryta," přiblížil svoji expozici sám Novague.

Aby se návštěvníci dozvěděli i něco o výrobě a přípravě kvalitního designu, je pro ně připraven i cyklus přednášek a diskuzí s vybranými tvůrci. Navštívit můžete také speciální Design Kino ukazující výrobu a tvůrčí procesy designu, rozhovory a další zajímavosti.

Prague Design Week je pro návštěvníky otevřený od 3. do 9. listopadu 2014 v Domě U Minuty na Staroměstském náměstí v Praze.

Sledujete vývoj českých designových návrhářů? Napište nám v diskuzi pod galerií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Rekonstrukce panelákového bytu. Z nudné šedi do šílených barev

4 způsoby, jak si originálně uvázat šátek

Hledáte kvalitní zimní boty pro děti?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama