reklama

Dům postavili za 4 týdny. Jak se vám líbí?

Prohlédnout galerii
Foto: beauty-photo.cz

Snem mladých manželů byl vlastní domek. Bydleli v bytě a svým dcerám chtěli dopřát zahradu a sobě trochu soukromí. Rozhodli se, že do toho půjdou. Raději budou platit hypotéku, než vyhazovat peníze za nájem. 8. května se začaly kopat základy a 9. června, téhož roku, jim dům byl předán a oni si mohli začít užívat vlastního bydlení.

Jak je možné postavit dům za 4 týdny? Když se chce, jde všechno. A že jim stavba doslova rostla před očima, se můžete přesvědčit v naší galerii. Pozemek stál 1,3 milionu, dům vyšel na 2,3 milionu, kuchyňská linka byla za 40 000 Kč, spotřebiče 60 000 Kč, ostatní nábytek a vybavení si přivezli z původního bytu. Mladý pár utratil za vysněný dům 3,7 milionu korun.

Dům je menší, ale plně zvládne čtyřčlennou rodinu, která se z bytu 3+1 přestěhovala do vlastního bydlení 5+kk s velkou zahradou.  V současné době se budování přesunulo ven, kdy už si terénní úpravy, plot, trativod na dešťovou vodu a další práce dělají sami. Pojďte s nám na návštěvu a podívejte se, jak si rodina splnila sen!

Líbí se vám domek? Umíte si představit, že se ze dne na den rozhodnete a za 4 týdny bydlíte? Co byste v domě udělali jinak? Napište nám v diskuzi pod galerií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak zahradničit, aby vás nebolela záda

8 nejzbytečnějších cviků, které můžete klidně vynechat

Tipy a triky pro začínající kuchařky



reklama
reklama
reklama
reklama
reklama