reklama

Infografika - slider

Prohlédnout grafiku
Foto: Bosch

Než začnou dlouhotrvající plískanice, je zapotřebí využít krásných podzimních dnů k tomu, abychom zahrady, dvorky a okolí domu připravili na zimu.

Mezi jarem a podzimem se v okolí domu a v >zahradách děje mnohé a podle toho také zmíněné prostory vypadají. A ačkoliv se může zdát lákavé počkat si, až všechen ten zahradní nábytek, zablácené cestičky a venkovní vybavení milosrdně pokryje sníh, věřte, že si budete na jaře děkovat, když se o úklid postaráte již nyní.

Vemte na pomoc techniku

O tom, jak zatočit s úklidem v zahradě, jsme zde již informovali. Teď pro vás máme rady, jak si rychle a snadno pomoci se špínou kolem domu. Se správnými pomocníky totiž špínu vyhostíte raz dva a můžete klidně zapomenout na kbelík, kartáč a zahradní hadici. Nejvíce vám pomůže tlaková myčka.

Ať už odstraňujete plíseň ze stěn  domu, z kamenů v zahradě, stopy po trávě či pneumatikách z příjezdové cesty nebo třeba cídíte zahradní gril nebo dokonce odstraňujete ptačí trus ze zahradních sošek a bláto z nábytku, s tlakovou myčkou se kýžených výsledků dočkáte mnohonásobně rychleji než kdybyste se rozhodli vše vydrbat ručně. Kde všude ji můžeme použít? Její uplatnění je vskutku široké, příklady z praxe i odborné rady najdete v galerii.

zdroj: Briggs&Stratton, Bosch

reklama
reklama
reklama