reklama

Kuchyně

Prohlédnout grafiku
Foto: budesign.cz

Při pořizování kuchyně se možná budete rozhodovat, zda objednat kuchyni v kuchyňském studiu podle katalogů skříněk, nebo si nechat navrhnout kuchyni u nezávislého interiérového architekta či designéra a zadat výrobu na míru.

Prodejci sektorových kuchyní, včetně těch značkových, ponechávají přizpůsobení svých katalogových typů skříněk atypickým prostorům na montážních firmách, což přináší problémy s improvizovaným začleněním jinak třeba i kvalitního nábytku do konkrétního interiéru.

Naopak hlavní výhodou zakázkové výroby je možnost atypických řešení bez navýšení ceny. Pro kuchyňský nábytek, který se po montáži stává součástí stavby a je vestavěn do konkrétního individuálního prostoru, se jedná téměř o podmínku dobrého výsledku. Zkušený interiérový designér vám navrhne kuchyni podle vaší výšky, vašich speciálních přání a možností daného prostoru tak, aby byla nejen krásná, ale i ergonomicky a provozně správně vyřešená. Podívejte se na ukázky kuchyní, které byly realizovány dle návrhů interiérové designérky akademické sochařky Tamary Buganské a vyrobeny zkušenou a prověřenou truhlářskou dílnou, která zaručuje nekompromisní kvalitu dílenského zpracování i montážních prací. foto: budesign.cz

reklama
reklama
reklama