reklama

Inspirujte se: Paletový nábytek na zahradu a do interiéru_final1

Prohlédnout grafiku
Foto: balkopugutasarim.com

Palety jsou novým fenoménem. Koho by před pár lety napadlo využívat je pro sezení, jako odkládací plochu nebo na nich dokonce spát.

Na internetu najdete nápady do bytu i na zahradu. Zařizujete-li byt a peněz není nazbyt, pak věřte, že vyrobit si stůl z palet nebo celou sedačku vám rodinný rozpočet nijak výrazně nenaruší.

Natírejte, kombinujte a zdobte

Paletový nábytek je plný možností. Můžete ho nabarvit nebo naopak zachovat patinu a strukturu. Pokud by vám nabídka nestačila, rozeberte je na prkýnka a obložte si třeba podlahu. Poslouží jako zahradní nábytek na terasu či do pergoly nebo výborně nahradí rošt pod matraci.

S barevnými polštářky na sezení, budou vypadat dokonale a přinesou vám rustikální atmosféru. Do bytu se nebojte je obrousit, natřít, nalakovat nebo kombinovat s ostatními materiály. 

Čtěte také: Dřevěné palety na zahradě: originální záhon za 20 minut

Zbytečné palety...

Dřevěné palety se využívají na transport zboží a většinou skončí na skládkách. Dokonce se diskutovalo o tom, že budou sloužit jako palivo na topení nebo jako štěpek v teplárnách  (náhrada za uhlí). Proč ale plýtvat tak fantastickým materiálem?

Máte doma nějaký nábytek z palet? Na co byste je použili vy? Vyjádřit se můžete v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 způsobů, jak dodat styl staré kuchyni

>Recyklujeme staré věci: Struhadlo, nábytek, pneumatiky,...

Nedaří se vám? 10 životních pravd, které to možná změní


reklama
reklama
reklama