reklama

Nový selfie hit: Mangina = muži s vaginou

Mangina je vagína, kdž ji má muž. Aspoň na selfíčkách, která zaplavila sociální sítě po celém světě.

Foto: Isifa/Thinkstock

Občas to prý zkouší všichni muži už od klukovských let: sevřít penis a varlata mezi nohama a při pohledu zepředu tak vypadat "jako holka". Teď se z toho stal nový hit internetu.

Světovou síť zaplavily obrázky nahých mužů, kteří působí spíš jako ženy - pohlavní orgány zastrčí mezi nohy, až se jim udělá typická "čárka". Pak to vypadá, jakoby měli vagínu. Proto se téhle módě říká mangina - název vznikl spojením slov man (muž) + vagina.

Všechno je jinak

Selfie z hasthtagem mangina zaplavily Twitter i Instagram. A ačkoliv se všichni muži, kteří si tenhle druh selfíčka pořídili, vesele smějí, legrace to nebyla. Aspoň původně ne.

Doporučujeme: Vagína jako nová. Zlepší vám sex i sebevědomí

"Muž, který dokáže potlačit svou mužnost tím, že schová svou mužnou chloubu, tak vyjadřuje podporu feminismu a ženám vůbec," vysvětluje neyworský psycholog John Hollcombe. Připomíná tak trend moderní doby, kdy se od mužů očekává, že potlačí své "nevhodné" mužské vlastnosti a po psychické stránce budou stejně jako ženy emotivní, vnímaví a citliví. Teď už se mohou zkusit přiblížit ženám i fyzicky.

Stejně jako v baru ...

Přitom starší psychologické teorie vždy počítaly s tím, že ženy mužům závidí tvar, způsob použití i symboliku pohlavních orgánů. Teď je to zjevně přesně naopak! A právě proto se muži s "manginou" stali terčem nenávistných komentářů všech možných mužských šovinistických skupin.

Mangina se spojuje i s podporou genderových témata a transgender hnutí. Právě touto procedurou se upravují transsexuálové, ale navíc ještě používají pevnou lepící pásku, aby všechno zůstalo, kde má. K dokonalosti uvedenou techniku dotáhly různé umělkyně zvané drag queen, které potřebují působit dobře i v těch nejminiaturnějších kostýmech. Vidět něco takového můžete třeba i v thajských barech...  

Teď už jenom legrace

Na psychologické rozbory a podporu různým hnutím bude lepší zapomenout. Mangina vítězně táhne světem nejspíš hlavně z recese. Podobně jako předtím selfíčka ve třech ponožkách (ta třetí pochopitelně na penisu) nebo pózování sice v oblečení, ale zato s obrovskou boulí v rozkroku (schválně vycpanou) má totiž reagovat na zákaz publikování "čelní nahoty" na sociálních stítích. Bavte se!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Muži v depresi: Proč ji mají čím dál častěji?

Odpady a jedy: Granule vedou k rakovině psů a koček

Zkuste "sliz": Dieta, která zaručeně zabere

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama