reklama

Jak si poradit s problematickou pletí? Ptejte se kosmetičky!

Na vaše otázky o pleti a kosmetice bude odpovídat Adina Výborná, kosmetická specialistka firmy Ryor. Hostem u nás v redakci bude ve čtvrtek 22. října mezi 13. a 14. hodinou.

K jejím základním radám patří: Pokud žena správně pečuje o svou pleť i tělo, může vypadat dobře bez ohledu na to, kolik je jí let. Nikdy není pozdě začít! Důležitá je diagnostika pleti a výběr vhodných přípravků.

Adina Výborná vystudovala střední zdravotní školu a střední pedagogickou školu. Vzdělání dovršila postgraduálním studiem kosmetických a masérských odborností v Karlových Varech. Má za sebou sedm let praxe v českých a zahraničních firmách.

Její doménou jsou postupy práce kosmetičky při jednotlivých typech ošetření, používání a prezentace kosmetických přípravků, práce s různými druhy a typy přístrojů používaných v kosmetické praxi a estetické chirurgii, výuka kosmetických masáží včetně lymfatické drenáže. Adina Výborná se také zabývá poradenstvím v zařízeních zaměřených na hubnutí a modelaci těla a působí jako cvičitelka aerobiku.

Zodpovězené otázky

Otázka: Jak vypadá problematická pleť?Můžete popsat jak může vypadat ve více možnostech?
Autor: adelaide | 21.10.2009 08:56

Adina Výborná: Těžko jednoduše popsat problematickou pleť-může to být pleť aknozní s řozšířenými žilkami,alergická pleť ,atopická pleť prostě všechna pleť ,která se vymyká běžným normám.

Otázka: Dobrý den, je mi 30 let a po dlouhé době jsem vysadila antikoncepci. Pleť se mi hodně zhoršila. Poraďte mi prosím, jak o ni nyní pečovat a poraďte mi také jakou kosmetiku mám nyní používat. Děkuji.
Autor: Lenka | 21.10.2009 09:06

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče.Velmi důležité je čištění. V první řadě Pleťové mléko čisticí http://eshop.ryor.cz/detail/pletove-mleko-cistici.htm a dočistit Tonikem na suchou a citlivou pleťhttp://eshop.ryor.cz/detail/pletove-tonikum.htm. Dále bych zkusila BIO prípravky denni a noční krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm.Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s kosmetikou Eucerin?
Autor: Lucka | 21.10.2009 09:07

Adina Výborná: Kosmetika Eucerit je kosmetika s vosky, je dobře propagována a pokud Vám vyhovuje, nic proti ní. Neznám ani Váš věk, ani typ pleti proto nejsem schopna vyhodnotit, zda je vhodná pro Vás.

Otázka: Mám na obličeji trochu rozšířené póry a jizvyčky po akné, není to nic hrozného, ale chtěla bych s tím něco udělat. Poraďte mi prosím, co se s tím dá dělat. Používají kosmetická studia laser, nemohla by jste mi poradit nějaké v Praze?
Autor: Veronika | 21.10.2009 09:12

Adina Výborná: Začala bych používat Krém s ovocnými kyselinami http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-ovocnymi-kyselinami.htm. Po několika měsících uvidíte velkou změnu. Tento přípravek se používa jen 14 dní večer poté, pokud se nebude nic dít se používá i ráno. Na tento přípravek se apalikuje po 5ti minutách běžný denní nebo noční krém. Teprve poté bych se začala zajímat o kosmetická studia s laserem.

Otázka: Dobrý den,hlavně na bradě se mi pořád dělají červené pupínky-nejde o akné,které se hodně špatně hojí,mám je na obličeji i několik týdnů.Pleťové vody nepoužívám,mám po nich ekzém a čistící gely na to nepomáhají.Myslím,že problém je jinde,možná ve stravě,ale nevím kde přesně.Užívám i vit.B na lepší hojení,ale bez efektu.Co to může způsobovat? Díky za odpověď.
Autor: Katka | 21.10.2009 09:17

Adina Výborná: Mám pocit že se neumíte správně čistit pleť. Používejte Čisticí pěnu s mořskými řasami na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/cistici-pena-s-morskymi-rasami-na-problematickou-plet.htm a teprve poté Tonikum na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/bylinne-tonikum-na-problematickou-plet.htm. Na noc využijte Krém s fytosfingosinem http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-fytosfingosinem-na-problematickou-plet.htm a na den klidnicí krém s Panthenolem http://eshop.ryor.cz/detail/klidnici-krem-s-panthenolem.htm. Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče.

Otázka: Dobrý den, je mi 26let a stále mám problémy s pletí. Akné se mi objevuje zejména v dolní části obličeje, podél brady a na krku. Mohla byste mi prosím poradit co s tím, případně doporučit vhodnou péči? Děkuji.
Autor: Klarisa | 21.10.2009 09:19

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Zlepšete pitný režim a začněte používat přípravky Aknestop v celém rozsahu jak jsou popsány v katalogu nebo na www.ryro.cz.Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s kosmetikou Nuskin?
Autor: Lampa | 21.10.2009 09:26

Adina Výborná: S touto kosmetikou jsme se setkala v zahraničí, vím že je to kosmetika bylinná bez konzervace a parfemace. Velice drahá. Osobní zkušenosti bohužel nemám.

Otázka: Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na kosmetiku Etre belle a Bioderma. Děkuji.
Autor: Eva | 21.10.2009 09:27

Adina Výborná: Kosmetika Etre belle a Bioderma je drahá a dobře propagovaná. Pokud si najdete přípravek který Vám vyhovuje a jste schopna vydat nemálou částku peněz, nic proti tomu nemám. Ovšem za stejné, ne-li nižší peníze si můžete dopřát jiné rozkoše!

Otázka: Dobrý den, poraťe mi, prosím jaké přípravky používat na smíšenou pleť. Myslela jsem, že s věkem se to srovná samo, ale je mi 29 a s pletí je to pořád stejné jako v pubertě. V téčku (čelo, kolem nosu, brada) se mi hodně mastí a na tvářích mám pleť suchou, tvoří se mi suchá svědivá místa, která se loupou. Zkoušela jsem přípravky jak na mastnou pleť, tak na smíšenou, i hydratační prostředky a nevyhovují mi. Vždy se mi přes pudr buď prosákne mastnota, nebo jsou vidět suchá loupající se místa. Děkuji za odpověď.
Autor: M.O. | 21.10.2009 09:34

Adina Výborná: Doporučuji používat na problematické partie Matující Krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/matujici-krem-s-morskymi-rasami.htm ostatní partie ošetřujte Krémem s amarantovým olejem http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-amarantovym-olejem-pro-velmi-citlivou-plet.htm. Velmi důležité je čištění pomocí Čisticí pěny s mořskými řasami na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/cistici-pena-s-morskymi-rasami-na-problematickou-plet.htm a dočištění pomocí Bylinného tonika na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/bylinne-tonikum-na-problematickou-plet.htm.

Otázka: Dobry den, chtela jsem Vas pozadat o doporuceni kosmetiky se kterou mate dobrou zkusenost na problematicko plet. Nedavno jsem vysadila hormonalni antikoncepci a od te doby mam veliky problem se svoji pleti. Za par mesicu mi bude 30, ale moje plet je jak od pubertaka. Dodrzji pitny rezim a snazim se jist velmi zdrave. Moc Vam dekuji za doporuceni. S pozdravem Veronika
Autor: Veronika | 21.10.2009 09:36

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Zkuste používat přípravky řady Ryor Aknestop http://eshop.ryor.cz/vyhledavani.htm?stitek=mastna-a-problematicka-plet přesně tak jak jsou popsány v katalogu nebo na www.ryor.cz Za pár týdnů uvidíte markantní zlepšení.

Otázka: Dobrý den,jaký je Váš názor na poměr cena-kvalita u značkových krémů?Vyplatí se investovat do dražšího krému (přes 500 Kč) nebo se většinou platí jen za značku? Je mi 40let a stále trpím na akné,kdybych nebrala antikoncepci,měla bych problémy jak puberťák-zanícené červené pupínky.Mám používat kosmetiku pro stárnoucí (zralou)pleť nebo pro problematickou pleť? Moc děkuji
Autor: martina | 21.10.2009 09:57

Adina Výborná: Vždy investuji do toho, co znám a mám možnost vyzkoušet. Nejlépe je seznámit se s přípravkem formou testeru nebo osobním vyzkoušením při poradně. Pokud čtete D-TEST snadno se přesvědčíte že i přípravky které nedosahují tisícikorunových hodnot mají vysokou kvalitu a to platí nejen o kosmetice. Používala bych kosmetiku na bázi Q10 http://eshop.ryor.cz/eshop/pripravky-s-koenzymem-q10-1.htm která u firmy Ryor dosahuje nejvyšší kvality.

Otázka: Dobré odpoledne paní Výborná. Je mi 25 let, v pubertě jsem trpěla rozsáhlým akné (boláky). Obešla jsem spoutu lékařů a ti mi vždycky předepsali agresivní vysušující přípravky. Akné jsem se stejnak nezbavila a hrozně jsem si tím poškodila pleť. Porušila jsem si tím "ochraný film". Mám ji teď křehnou, citlivou, červenou s hodně rozšířenými žilkami. Poradila byste mi prosím, nějakou kvalitní šetrnou kosmetiku na obnovení pleti? Děkuji za cennou radu. (Akné již nemám, odeznělo až po užívání antikoncepce).
Autor: Blanka | 21.10.2009 10:22

Adina Výborná: Křehkou, citlivou pleť která je začervenalá s rozšířenými žilkami je nutno velmi citlivě ošetřovat. Na pleť s rozšířenými žilkami se používá Krém na rozšířené žilky http://eshop.ryor.cz/detail/regeneracni-krem-na-rozsirene-zilky.htm. Na citlivou pleť bych doporučila přípravky s amarantovým olejem - Krém s amarantovým olejem http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-amarantovym-olejem-pro-velmi-citlivou-plet.htm a Denní krém s amarantovým olejem a hedvábím http://eshop.ryor.cz/detail/denni-krem-s-amarantovym-olejem-a-hedvabim-pro-velmi-citlivou-plet.htm který má i UV faktor. Oba přípravky jsou určené na vysoce citlivou pleť a jsou od fy. Ryor - www.ryor.cz I tak bych Vás ráda viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, mám hodně mastnou pleť a ještě ke Všemu červené tváře a nos, je mi 27 let. Poradíte mi nějakou kosmetiku, která by mi pomohla? Děkuji Šárka
Autor: Šárka | 21.10.2009 10:37

Adina Výborná: K denní péči používejte Matující krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/matujici-krem-s-morskymi-rasami.htm Na večerní ošetření přípravek Hydroperfekt http://eshop.ryor.cz/detail/hydroperfekt.htm. Červené tváře a nos zkorigujte vhodným make-upem. Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den,je mi 27 let,kolem 15 roku jsem trpěla akné,chodila jsem ke kosmetičce,která mi uhry mačkala.Ted mám jizvičky,sice malý ale mám.Poradila by jste mi,jak se jich zbavit,nebo jestli mám používat make up,a jestli ano,tak jaký. děkuji za odpověd
Autor: Maja | 21.10.2009 10:54

Adina Výborná: Doporučuji používání přípravku Krém s ovocnými kyselinami http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-ovocnymi-kyselinami.htm který vynikajícím způsobem srovnává pleť. Začněte pouze s večerní aplikací přípravku, po 5ti minutách ještě naaplikujte Vámi používaný noční krém, po 14ti dnech začněte i s denní aplikací Krému s ovocnými kyselinami + běžně používaný denní přípravek. S používáním počítejte několik měsíců ale věřím že budete s výsledkem spokojena!

Otázka: Dobry den, posledni dobou se mi zacala v obliceni a ve vlasech loupat kuze. Zmenila jsem sampon, kremy, make-up.. ale ukazalo se ze tim to zrejme neni. Zacala jsem take brat vytaminy pro zlepseni stavu kuze, ale zatim take bez vysledku. Prosim o radu co s tim? Dekuji
Autor: Nelik | 21.10.2009 10:59

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Na vlasovou péči bych doporučila udělat 20ti minutový zábal s přípravky Balzám na vlasy s ceramidy http://eshop.ryor.cz/detail/balzam-na-vlasy-s-ceramidy.htm. Poté vlasy umýt Bylinným šamponem s Panthenolem http://eshop.ryor.cz/detail/bylinny-sampon-s-panthenolem.htm a použít Regenerační kondicionér s Panthenolem http://eshop.ryor.cz/detail/regeneracni-kondicioner-s-panthenolem.htm. Pokud možno nesušte vlasy fénem a nechte pouze samovolně uschnout. Na pleť obličeje aplikovat Výživný krém s ceramidy http://eshop.ryor.cz/detail/vyzivny-krem-s-ceramidy.htm, který výborně zadržuje vodu. Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, prosím poradte jak resit seborhoickou dermatidu? Je ovlivněna jídlem, prostředím a jaké kosm. prostředky či vitamíny by jste mi doporučila?
Autor: Peta | 21.10.2009 11:30

Adina Výborná: Seborhoickou dermatitidu je nejlépe řešit ve spojení s dermatologem. Rozhodně můžete vyzkoušet BIO přípravky denní a noční krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm.

Otázka: Dobrý den, cca před týdne se mi udělalo několik pupínků na pravém spánku a pár dní nato i na levém. Jinak nemám na celém obličeji ani jeden. Zajímalo by mne, zda se objevily v oblasti spánku z nějakého specifického důvodu a co může být příčinou jejich vzniku? narážím na fakt, že "nepohoda" některých vnitřních orgánů se projeví na specifickém místě obličeje. Děkuji a mějte pěkný den!
Autor: Coco9 | 21.10.2009 11:39

Adina Výborná: Myslím, že by bylo vhodné vyčistit celý organismus - nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Na vzniklé pupínky použijte Aknestop - ROLL ON http://eshop.ryor.cz/detail/antiakne-roll-on-na-problematickou-plet.htm. Pleť obličeje ošetřovat BIO přípravky denní a noční krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm.

Otázka: Dobrý den, mám problém s červenýma pupínkama. Tvoří se mi už asi rok po celým obličeji a nemůžu se jich sbavit. Nevím z čeho se to může tvořit, nikdy jsem to neměla. A mám strašně suchou pleť ikdyž používám hydratační krémy a pod. Děkuji a hezký den
Autor: annia | 21.10.2009 11:56

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče.Velmi důležité je čištění pomocí Čisticí pěny s mořskými řasami na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/cistici-pena-s-morskymi-rasami-na-problematickou-plet.htm a dočištění pomocí Bylinného tonika na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/bylinne-tonikum-na-problematickou-plet.htm. Večer se používá Krém s fytosfingosinem http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-fytosfingosinem-na-problematickou-plet.htm, na den Matující krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/matujici-krem-s-morskymi-rasami.htm nebo BIO denní krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm. Nezapomeňte používat Aknestop - ROLL ON http://eshop.ryor.cz/detail/antiakne-roll-on-na-problematickou-plet.htm a alespoň jendou týdně Gelovou masku slupovací http://eshop.ryor.cz/detail/gelova-maska-slupovaci.htm. Na korekci vad používejte výrobky od Gabriella Salvete které jsou za vynikající ceny k dostání na našich prodejnách .Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, jsem muž a je mi 30 let. Už od puberty trpím na akné. Kožní lékař mi předepisoval buď líh se sírou, nebo s chloramfenikolem, ale ani jedno mi nepomáhalo. Poraďte prosím jak mám o svou pleť komplexně pečovat, abych projevy alespoň zmírnil. Děkuji J.
Autor: Jiří | 21.10.2009 11:57

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Při samoléčbě doporučuji používat přípravky z řady Aknestop http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm od fy. RYOR tzn.: velmi důležité je čištění pomocí Čisticí pěny s mořskými řasami na problematickou pleť a dočištění pomocí Bylinného tonika na problematickou pleť. Večer se používá Krém s fytosfingosinem, na den Matující krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm nebo BIO denní krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm. Nezapomeňte používat Aknestop - ROLL ON a alespoň jendou týdně Gelovou masku slupovací. Na korekci vad používejte výrobky od Gabriella Salvete které jsou za vynikající ceny k dostání na našich prodejnách.

Otázka: Dobrý den.Je mi 33 let a mám viditelné vrásky v dekoltu,docela dost mi to dělá starosti.Mohla by jste mi poradit,nějaký krém,který by mi pomohl.Díky a hezký den
Autor: Marťa | 21.10.2009 12:07

Adina Výborná: Na domácí péči doporučuji v první řadě aplikaci Pleťového amarantového oleje http://eshop.ryor.cz/detail/amarantovy-pletovy-olej.htm a následně ošetřit tuto partii Zpevňující emulzí http://eshop.ryor.cz/detail/zpevnujici-emulze.htm. V kosmetickém salonu požádejte o speciální ošetření dekoltu pomocí Alginátové masky z mořských řas.

Otázka: Dobrý den, je mi 23 let mám smíšenou pleť. Nedávno jsem začala pravidelně cvičit a od té doby se mi na obličeji začalo projevovat akné. Nikdy jsem s tím neměla problémy, až nyní. Mám se o pleť starat jinak než když jsem žádný sport nedělala?Vždycky se tam hodně spotím nevím, jestli to může být tím. Děkuji za odpověď.
Autor: LiiLyy | 21.10.2009 12:07

Adina Výborná: Tento problém znám. Při nadměrné zátěží dochází k pocení - organismus se překyseluje a to se odrazí na kvalitě pleťi Proto doporučuji zvýšit pitný režim, pravidelně po cvičení provést sprchu a očištění Bylinným tonikem na suchou a citlivou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/pletove-tonikum.htm Ihned poté použít BIO denní nebo noční krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm. Před cvičením pleť odlíčit - zásadně cvičit bez make-upu! Po osprchování ošetřit tělo Zpevňující emulzí s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/zpevnujici-emulze.htm.

Otázka: Můžete mi prosím poradit, jakou kosmetiku mám používat, když se mi dělá stále akné? ne že bych ho měla po celém obličeji,ale mám místa, kde se mi neustále dělá.A mám z toho pěkné boláky. Chtěla bych něco, co opravdu pomáhá, když se začíná něco dělat.Děkuji za odpověď.
Autor: Keví | 21.10.2009 12:27

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Při samoléčbě doporučuji používat přípravky z řady Aknestop http://eshop.ryor.cz/vyhledavani.htm?stitek=mastna-a-problematicka-plet od fy. RYOR tzn.: velmi důležité je čištění pomocí Čisticí pěny s mořskými řasami na problematickou pleť a dočištění pomocí Bylinného tonika na problematickou pleť. Večer se používá Krém s fytosfingosinem, na den Matující krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/matujici-krem-s-morskymi-rasami.htm nebo BIO denní krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm. Nezapomeňte používat Aknestop - ROLL ON a alespoň jendou týdně Gelovou masku slupovací. Na korekci vad používejte výrobky od Gabriella Salvete které jsou za vynikající ceny k dostání na našich prodejnách.

Otázka: Dobrý den, po dvou porodech se mi hodně zhoršila pleť. Na obličeji nesnesu žádný krém. Během několika dní se mi udělají červené šupinaté fleky. Před porody jsem alespoň mohla používat měsíčkovou indulonu. Kožní mi doporučila pouze svou dceru s kosmetickým laserem, nic jiného neřeší. Poradíte mi, co mám používat za kosmetiku? Případně kam se obrátit s tímto problémem? Děkuji.
Autor: Martina | 21.10.2009 12:35

Adina Výborná: Zkuste naši BIO kosmetiku - denní krém, noční krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm které neobsahují konzervační látky a syntetickou parfemaci. Velmi důležité je čištění pleti - Dvoufázová odličovací emulze http://eshop.ryor.cz/detail/dvoufazova-odlicovaci-emulze.htm a Tonikum na suchou a citlivou pleť (bez alkoholu) http://eshop.ryor.cz/detail/pletove-tonikum.htm.

Otázka: dobrý den, ráda bych se zeptala na pleť mé dcery.Nyní jí bylo devět let a sem tam se jí udělají pupínku v oblasti nosu a brady.ptala jsem se své kosmetičky zda je vhodné aby jí to ona vyčistila a řekla že není problém, ale obvykle prý dělá dívky tak od 12 let a jakmile se začne toho dívkám dělat, že zhruba do roka začínají menstruovat.trošku mě to vyděsilo. Jaký na to máte názor vy a co byste mi doporučila pro její ošetření pleti? Díky Hana
Autor: hana | 21.10.2009 13:11

Adina Výborná: Prevence problému je vždy snazší než likvidace následků. Naučíte-li dceru pravidelně perfektně čistit pleť pomocí Čisticí pěnou s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/cistici-pena-s-morskymi-rasami-na-problematickou-plet.htm a Tonikem na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/bylinne-tonikum-na-problematickou-plet.htm bude akne ke kterému zřejmě dospěje probíhat podstatně mírněji. Kosmetickým čištěním se vývoj dcery neurychlí, menstruace přijde až dcera dospěje. Jednotlivé pupínky likvidujte lokálně Aknestop -ROLL ON http://eshop.ryor.cz/detail/antiakne-roll-on-na-problematickou-plet.htm jinak stačí používat BIO denní krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm naopak jí udělá velice dobrou službu.

Otázka: dobrý den, je mi deset, mám od loňska nad okem jizvu z tábora.zhruba 4 cm(po ročním léčení)chodila jsem ob den na laser.jizva zasahuje částečně do obočí.dá se s tím ještě něco dělat?
Autor: tereza | 21.10.2009 13:15

Adina Výborná: Můžeme jen odhadnout situaci zda ošetřování laserem bylo dostatečné, zda byl vybrán i vhodný typ laseru pro likvidaci jizvy. Zde by se měl uplatnit zkušený dermatolog pracují s laserovými technikami. My můžeme pouze doporučit masáž jizvy s pomocí přípravku BIO bambucký balzám http://eshop.ryor.cz/detail/bio-ryor-care-bambucky-balzam.htm nebo Pleťový amarantový olej http://eshop.ryor.cz/detail/amarantovy-pletovy-olej.htm ale nešidit a denně! Pokud bylo poškozeno i obočí v pozdějším věku by se dal udělat pernamentní make-up obočí které chybějící část obočí zcela nahradí.

Otázka: Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně akné, jaké potraviny mám omezit? Měla jsem na pleť předpsané antibiotika Dalacin a Aknemycin, ani jeden z nich mi však nijak výrazně nepomohl. Jaké přípravky bych měla používat? Děkuji.
Autor: Kateřina | 21.10.2009 13:26

Adina Výborná: Škoda že nevíme Váš věk, vycházím pouze z informace že Vám léčili akne. Na základě této skutečnosti doporučuji přípravky z řady AKNESTOP http://eshop.ryor.cz/vyhledavani.htm?stitek=mastna-a-problematicka-plet. Co se týče potravin je velmi důležitá správná funkce lymfatického systému k jehož podpoře je vhodný čaj Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní strava Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm. Důležitá by byla návštěva gynekologa který by předepsáním antikoncepce zlepšil stav vašeho akne - je to zcela běžná záležitost.

Otázka: Dobrý den, moje 17letá dcera má po celém obličeji příšerné akné- Studuje obor kosmetička a ani na praxi mistrová jí neumí pomoci. Koupila jsem ji v lékárně konopnou mast- po té se jí to trošku zlepšilo, ale ne moc. Na zakrytí používá aknecolor. Za odpověď děkuji.
Autor: Marie | 21.10.2009 13:28

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Teď jde o to co je „ příšerné akne“? Při samoléčbě doporučuji řídit se přípravky z řady Aknestop od fy. RYOR tzn.: velmi důležité je čištění pomocí Čisticí pěny s mořskými řasami na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/cistici-pena-s-morskymi-rasami-na-problematickou-plet.htm a dočištění pomocí Byliného tonika na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/bylinne-tonikum-na-problematickou-plet.htm. Věčer se používá Krém s fytosfingosinem http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-fytosfingosinem-na-problematickou-plet.htm, na den Matující krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/matujici-krem-s-morskymi-rasami.htm nebo BIO denní krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm. Nezapomeňte používat Aknestop - ROLL ON http://eshop.ryor.cz/detail/antiakne-roll-on-na-problematickou-plet.htm a alespoň jendou týdně Gelovou masku slupovací http://eshop.ryor.cz/detail/gelova-maska-slupovaci.htm. Na korekci vad používejte výrobky od Gabriella Salvete které jsou za vynikající ceny k dostání na našich prodejnách.

Otázka: Dobrý den, prosím Vás, mám jizvy po akné. Je mi 30 let. Neexistuje nějaký krém pro zlepšení pleti?
Autor: Jana | 21.10.2009 13:29

Adina Výborná: Doporučuji Krém s ovocnými kyselinami http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-ovocnymi-kyselinami.htm a aplikaci Výživného krému s ASC III http://eshop.ryor.cz/detail/aktivni-vyzivny-krem-s-asc-iii.htm. Za tři měsíce svou pleť nepoznáte :-)

Otázka: Dobrý den, prosím Vás, jaký je váš názor na krém Cetaphil? Můžu ho používat každý den pod make up? Děkuji
Autor: Jana | 21.10.2009 13:32

Adina Výborná: Dobrý den Jano, bohužel k tomuto výrobku Vám nic neporadím. Nevíme jakou máte pleť. Potřebovala bych Vás vidět na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, prosím Vás, je mi 30 let, tvoří se mi akné, ale pokožka na obličeji se mi místy odlupuje. Mohla byste mi poradit, jaké přípravky používat? Děkuji.
Autor: Karla | 21.10.2009 13:34

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Základem je Čisticí pěna s mořskými řasami na problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/cistici-pena-s-morskymi-rasami-na-problematickou-plet.htm a Tonikun a suchou a problematickou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/bylinne-tonikum-na-problematickou-plet.htm. Na postižená místa bych aplikovala Krém s fytosfingosinem http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-fytosfingosinem-na-problematickou-plet.htm. Ostatní partie bych aplikoval BIO denní krém nebo BIO noční krém http://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm - fantastické přípravky s velkou hydratací, bez konzervačních látek. Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, jak se mám zbavit černých teček?peeling si dělám skoro každý týden, aby se pokožka taky pročistila..plet mám poté hladší,ale černé tečky tam jsou pořád..poradíte mi?Předem děkuji
Autor: Betty | 21.10.2009 13:41

Adina Výborná: Doporučovala bych Vám pravidelnou návštěvu kosmetického salonu kde Vám provedou odborné hloubkové čištění. Zároveň bych neupomenula použít použití speciálního přípravku na změkčení pleti které je určeno pro profesionály. Dále bych minimálně 2x týdně použila Gelovou masku slupovací http://eshop.ryor.cz/detail/gelova-maska-slupovaci.htm Základem úspěchu je kvalitní každodenní dvoufázové čištění pleti http://eshop.ryor.cz/detail/dvoufazova-odlicovaci-emulze.htm.

Otázka: Prosím o Váš názor na chemický peeling. Dcera má jizvy po akné a toto ji doporučili. K tomu i laser, ale peeling je prý lepší. Nevím, jestli se k tomu nepoužívá kyselina AHA, o které jsem četla, že způsobuje rakovinu kůže, protože vlastně likviduje její obrannou vlastnost a otvírá tak tělo všem nežádoucím látkám. Dále bych vás prosila o vyjádření k injekcím kyseliny hyaluronové na vyplnění vrásek. Děkuji
Autor: jna | 21.10.2009 13:45

Adina Výborná: Chemický peeling prováděný odborným dermatologem je vynikající záležitost která je cílena přesně na míru poškození pleti. Odborník zvolí přesnou koncentraci ovocných kyselin a jakmile pleť začíná ragovat jinak než s předpokládá reakci zruší alkalickou (zásaditou) látkou. Pleť se poté ošetřuje specielním způsobem, kdy dochází ke kvalitní a plnohodnotné náhradě kožního filmu. V případě vaší dcery bych vyzkoušela Krém s ovocnými kyselinami http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-ovocnymi-kyselinami.htm kde koncentrace ovocných kyselin je nastavena na 8% aktivních látek které velmi dobře pomáhají ale kožní film neničí. Po aplikaci již zmíněného krému se pleť zklidní přípravkem Klidnící krém s Panthenolem http://eshop.ryor.cz/detail/klidnici-krem-s-panthenolem.htm, který upraví veškeré následující parametry. Upozorňuji že tento zákrok musí být prováděn dlouhodobě, 3-4 měsíce. Ale perfektní výsledek za to stojí!

Otázka: Prosím o radu, jak nejlépe bojovat s celulitidou. Zkoušela jsem baňky, masáže, krémy, pohyb, cviky, upravila jsem stravu, pitný režim, ale nic nepomáhá. Děkuji.
Autor: jna | 21.10.2009 13:48

Adina Výborná: Je potřeba rozhýbat lymfatický systém. Nejlepší co mohu doporučit je návštěva terapeutického zařízení kde by s Vámi provedli alespoň vstupní pohovor např.:www.profiryor.cz s nímž máme vynikající zkušenosti. Tam Vám celulitu změří, určí její stupeň a cíleně poradí jak ji likvidovat. Pokud nechcete využít terapeutického zařízeni, využijte pomoci na.: http://www.body-form.cz/ kde jsou přesně popsány kroky, jak se celulitidy zbavit. Nemohu vědět jak Vaše celulita vypadá, proto musíte měření i rozsah poškození určit sama. Podle návodu na http://www.body-form.cz/ to jde perfektně.

Otázka: Dobrý den,je mi 32 let a mám velmi mastnou pleť.Akné se mi sice nedělá,ale problém je,když použiji makeup a potřebuji,aby vydržel několik hodin.Zkusila jsem různé makeupy,i různé matující podkladové krémy,ale za nejdéle za 2 hodiny jsem opět "rozteklá" a mastná.Děkuji za radu.
Autor: Eva | 21.10.2009 13:51

Adina Výborná: Na denní péči doporučuji Matující krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/matujici-krem-s-morskymi-rasami.htm a na noční péči Hydroperfekt - lehká emulze http://eshop.ryor.cz/detail/hydroperfekt.htm. Pokud by Vám v kosmetickém salonu byli schopni provést Jacquetovu masáž, velice by Vaší pleti pomohli.

Otázka: Dobrý den, bude mi 30 let, na jaře jsem prodělala nepříjemnou virózu, při které se mi mimo jiné obličej a ramena doslova obsypaly pupínky a boláky akné. Virózy jsem se zbavila, akné mi zůstalo doteď. Mám poměrně suchou pleť a proto mi volně prodejné prostředky na akné pleť přesuší, případně se po nich rovnou oloupu. Můžete mi prosím poradit, kde by mohl být problém, jak se ho zbavit a jaké prostředky používat na svou pleť? Děkuji
Autor: Jája | 21.10.2009 14:46

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Je velice nutné věnovat pozornost čištění pleti ve Vašem případě Pleťové mléko čistiví na suchou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/pletove-mleko-cistici-arnika.htm a Bylinné tonikum na suchou a citlivou pleť http://eshop.ryor.cz/detail/pletove-tonikum.htm. Dále bych použila přípravky BIO denní a noční krémhttp://eshop.ryor.cz/eshop/bio-ryor-care-1.htm případně Váživný krém s ceramidy http://eshop.ryor.cz/detail/vyzivny-krem-s-ceramidy.htm. Na boláky (akne) použijte lokálně Aknestop - ROLL ON http://eshop.ryor.cz/detail/antiakne-roll-on-na-problematickou-plet.htm. Potřebovala bych Vás vidět na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobry den chtela jsem se zeptat mam posledni dobou suchy oblicej hlavne okolo ust a nosu.Jaky krem mam pouzivat?Druha otazka jak pecovat o dekolt jestli je na to nejaky krem?Dekuji za odpoved
Autor: Gabriela | 21.10.2009 14:50

Adina Výborná: Na domácí péči doporučuji v první řadě aplikaci Pleťového amarantového oleje http://eshop.ryor.cz/detail/amarantovy-pletovy-olej.htm a následně ošetřit tuto partii Zpevňující emulzí http://eshop.ryor.cz/detail/zpevnujici-emulze.htm. V kosmetickém salonu požádejte o speciální ošetření dekoltu pomocí Alginátové masky z mořských řas. Na suchá místa (nos, ústa) použijte Denní krém s amarantem a hedvábím http://eshop.ryor.cz/detail/denni-krem-s-amarantovym-olejem-a-hedvabim-pro-velmi-citlivou-plet.htm v případě nočního ošetření Amarantový krém http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-amarantovym-olejem-pro-velmi-citlivou-plet.htm.

Otázka: Dobrý den, prosím o radu, je mi 26 let a po 8 letech jsem vysadila antikoncepci (ze zdrav.důvodů nemohu antikoncepci užívat) a od té doby se mi mastí jak vlasy (každodenní mytí) tak i obličej, ale v takové míře, že mi vůbec nepřilne make-up ani pudr. děkuji
Autor: lenka | 21.10.2009 15:12

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Existuje zákon akce/reakce jestliže Vy příliš "odmašťujete", pleť silně přimašťuje také. Zkuste si udělat na vlasy zábal s Balzámem na vlasy s ceramidy http://eshop.ryor.cz/detail/balzam-na-vlasy-s-ceramidy.htm a jemně umývat vlasy Bylinným šamponem s Panthenolem + použít Regenerační kondicionér s Panthenolem http://eshop.ryor.cz/eshop/hair-care-1.htm. Postupně by se měla situace měnit. Na obličej bych vyzkoušela Matující krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/matujici-krem-s-morskymi-rasami.htm. Žádné pleťové vody s alkoholem a odmašťující přípravky!

Otázka: Dobrý den, s pletí problémy nemám, žádné akné, vřídky nic, ale mám problém s nosem. Je mi 27 a už snad od 15 se nemůžu zbavit černých teček a olupování kůžičky kolem boku nosu. Jak postupovat, při čistění. Jinak na tvářích mám pokožku sužší, mastím si ji... Děkuji za odpověd
Autor: janca | 21.10.2009 15:17

Adina Výborná: Černých teček se při domácim ošetření zbavíte pomocí Gelové masky slupovací http://eshop.ryor.cz/detail/gelova-maska-slupovaci.htm kterou použijete i 2x týdně. Při ošetření v salonu je třeba nos citlivě vyčistit a poté pokračovat Adstringentní maskou kterou má k dispozici kosmetička. Na loupající se nos doporučujeme BIO bambucký balzám http://eshop.ryor.cz/detail/bio-ryor-care-bambucky-balzam.htm.

Otázka: dobrý den, vysadila jsem antikoncepci, kterou jsme brala takřka deset let, za dva měsíce jsem začala mít obrovské problémy s pletí a vlasy. Mastné vlasy, mastná pleť, akné nejen na obličeji ale i záda a výstřih. Chodím ke kosmetičce, ale to pomůže tak na necelý týden, kdy mám pocit, že se to lepší ale nakonec nic. Lidé kolem mne mi doporučují dermatologa nebo nějaký infra-peeling. Co by jse mi doporučila?
Autor: elvíra | 21.10.2009 15:20

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Zkuste se napojit na salon který provádí ošetření Led Active (červené světlo) přístroji v oblasti 650-850nm. Z přípravků jemnější čištění, příliš neodmašťující, zákon akce/reakce. Základní Pleťové mléko čisticí ahttp://eshop.ryor.cz/detail/pletove-mleko-cistici.htm a Bylinné tonikum http://eshop.ryor.cz/detail/bylinne-tonikum-normalni-smisena-plet.htm a Matující krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/detail/matujici-krem-s-morskymi-rasami.htm Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat jak bojovat proti rozšířeným žilkám v obličeji. Podstoupila jsem laserový zákrok, ale za několik měsíců se to objevilo znovu a ještě horší. Co byste mi prosím poradila?
Autor: Janýsek | 21.10.2009 15:39

Adina Výborná: Je potřeba aplikovat větší vrstvu krému na obličej, aby se zvýšila ochranná vrstva. Jako prevenci hlavně na večer používat Krém na rozšířené žilky http://eshop.ryor.cz/detail/regeneracni-krem-na-rozsirene-zilky.htm. a preventivně příjmat přípravky s rutinem a vitaminem C. Např.: Ascorutin nebo třezalkové kapsle.

Otázka: Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaký přípravek, který by pomohl zamezit opravdu silnému maštění pleti, potažmo vlasů. Děkuji a přeji hezký den
Autor: Dafné | 21.10.2009 16:06

Adina Výborná: Na vlasy doporučuji použít zábal s Balzámem na vlasy s ceramidy http://eshop.ryor.cz/detail/balzam-na-vlasy-s-ceramidy.htm, Bylinný šampon s Panthenolem http://eshop.ryor.cz/detail/bylinny-sampon-s-panthenolem.htm a Regenerační kondicionér s Panthenolem http://eshop.ryor.cz/detail/regeneracni-kondicioner-s-panthenolem.htm. Na pleť doporučuji kompletní řadu Aknestop http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm.

Otázka: Dobrý den, mám smíšenou pleť, na obličeji-kolem nosu mne trápí atopický ekzém(objevil se v pubertě, nyní je mi 24 let), neustále se střídá období olupování kůže a pupínků, jakoby akné. Vyzkoušela jsem již nespočet krémů, ty ale fungují jen krátkodobě a ekzém se objeví znova (ve větším rozsahu). Na zbytek obličeje používám kosmetiku Ryor - Ryoherba s grepovým extraktem. Co byste mi poradila? Neexistuje třeba nějaké kosmetické (laserové) ošetření, které tyto problémy mírní případně je úplně odstraní?
Autor: Bára | 21.10.2009 17:10

Adina Výborná: Na atopický ekzém bych aplikovala BIO bambucký balzám http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm. Protože je tento problém komplikovanější, poprosím Vás abyste přišla na bezplatnou kosmetickou poradnu na Národní třídě v paláci Metro (více informací na www.ryor.cz).

Otázka: Dobrý den Adino (máte krásné jméno :-), poraďte mi prosím. Mám suchou, citlivou pleť. Používám kosmetiku Vichy. Do nedávna jsem neměla žádný výraznější problém. Před 2 lety jsem otěhotněla a začaly se mi tvořit pigmentové skvrny, které ani po skončení těhotenství nezmizely. Moc mě to trápí. Připadám si najednou staře :-( Co s tím? Moc děkuji. Simona
Autor: Simi | 21.10.2009 18:12

Adina Výborná: Děkuji, doporučuji začít používat Krém s ovocnými kyselinami http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-ovocnymi-kyselinami.htm, zatím večer po dobu 14ti dnů. Tento krém by měl především vyřešit Váš problém s pigmentovými skvrnami. Součastně aplikujte Denní krém s amarantovým olejem a hedvábím http://eshop.ryor.cz/detail/denni-krem-s-amarantovym-olejem-a-hedvabim-pro-velmi-citlivou-plet.htm. Na noc zkuste Výživný krém s ceramidy http://eshop.ryor.cz/detail/vyzivny-krem-s-ceramidy.htm. Na vnitřní užití doporučuji přípravky obsahující Ostropestřec mariánský - zlepšuje funkci jater.

Otázka: Dobrý den! Je mi 21, mám suchou pleť a místy akné, na které ale nic nepomáhá, na chvíli akné zmizí a pak zase znovu. Zkusila jsem toho hodně, ale nic nepomohlo, zinkovou mast, přípravky na akné. Děkuji za radu. Nashledanou
Autor: Petra21 | 21.10.2009 18:14

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Je nutné čištění, použivejte výrobky z řady Aknestop. Pořadí aplikace : čištění, večerní aplikace Krému s fytsfingosinem a na dne Matující krém s mořskými řasami http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm , http://eshop.ryor.cz/detail/matujici-krem-s-morskymi-rasami.htm. Návštěva na bezplatné kosmetické poradně viz. www.ryor.cz je žádoucí.

Otázka: Dobrý večer, mám velmi aknózní pleť, zvlášť T-zónu, proto potřebuji nosit neustále make-up(nebo korektor). Bohužel se mi pleť dost mastí, proto mi make-up ani korektor na pleti vůbec nedrží, již po hodině mám na pleti žmolky a fleky. Pleť si čistím pravidelně, snažím se jíst i zdravě(ne vždy to ale vyjde ;) ).Vyzkoušela jsem už snad všechno- od pravidelného čištění pleti, přes kvalitní a drahé make-upy,korektury a pudry(vše se zmatňujícím efektem), ale nic nepomáhá. Prosím tedy o radu, jestlipak nevíte, jaký přípravek, make-up, popřípadě vitamíny atd. používat a užívat na aknózní a mastou pleť:). Moc Vám děkuji, Monika
Autor: Monika | 21.10.2009 18:19

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Doporučujeme aplikaci výrobků z řady Aknestop http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm tak, jak je popsána v katalogu a na stránkách www.ryor.cz. Make-up si opatřete z řady Gabriella Salvete ve značkové prodejně Ryor na Národní třídě 25 v Paláci Metro. Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, mám na rukou, nouhou i hýždích takové pupínky, nejsem moc viditelné, ale pohmatem ano. Vyrážka to není, mám to celorečně, v létě je to vždy lepší. Prosím o radu čím konkrétně to mazat, aby to zmizelo. Děkuji za odpověď
Autor: gabi1107 | 21.10.2009 18:27

Adina Výborná: Bohužel Vám s tímto problémem neporadím. Obraťe se na zkušeného dermatologa, který tento problém vyřeší. Např.: Dr. Vocílková z polikliniky Pod Mariánkou P-6.

Otázka: dobrý den, potřebovala nějako radu na pleť po holení nohou. Pokožka totiž vypadá jako když oškubete slepici (promiňte ten příměr, ale je to výstižné). Je to dosti vyditelné a celkem mě to trápí. Prosím tedy o Vaši radu co stím lze dělat. Epilátor jsem to zkoušela pouze jednou, ale je mi to velice nepříjemné. Předem děkuji
Autor: edii | 21.10.2009 18:30

Adina Výborná: Po holení naneste Balzám po depilaci a holení obsahující Panthenol a extrakt ze zeleného čaje. Ozkoušený přípravek s vynikajícím efektem. Zapomeňte na oškubanou slepici!:-)

Otázka: Dobrý den, paní Výborná, spím většinu noci schoulená na boku s prověšenými rameny, a letos jsem si všimla, že mám spoustu vrásek v dekoltu. Mohla by jste mi poradit nějaký krémík na tyto partie? Většina krémů je na zpevnění poprsí. Také se mi na každé straně horních lícních kostí, pod očima, objevily tmavší flíčky. Co s nimi? Je mi 37 let. Děkuji a pěkný den. Pokouším se spát na zádech :-)
Autor: yaru | 21.10.2009 19:34

Adina Výborná: Na tmavé kruhy pod očima doporučujeme specielní přípravek Cavien http://eshop.ryor.cz/detail/cavien.htm nebo Kaviderm http://eshop.ryor.cz/detail/kaviderm-krem-s-kaviarem-na-redukci-kruhu-a-vacku-pod-ocima.htm. Na domácí péči při ošetřování dekoltu doporučuji v první řadě aplikaci Tělového amarantového oleje http://eshop.ryor.cz/detail/amarantovy-pletovy-olej.htm a následně ošetřit tuto partii Zpevňující emulzí http://eshop.ryor.cz/detail/zpevnujici-emulze.htm. V kosmetickém salonu požádejte o speciální ošetření dekoltu pomocí Alginátové masky z mořských řas.

Otázka: Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu - je mi 54 let a trápí mě pigmentové skvrny v obličeji, tvorba chloupků horní ret a brada. Užívám již hormony, dá se s tím něco dělat? děkuji za odpověď
Autor: Dagmar | 21.10.2009 20:19

Adina Výborná: Na pigmentové skvrny doporučujeme používání Krému s ovocnými kyselinami http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-ovocnymi-kyselinami.htm. Aplikujte nejprve pouze večer po dobu 14ti dní, poté i ráno a večer. Jedná se záležitost dlouhodobou. Na ovocné kyseliny aplikujte běžný denni nebo noční krém. Chloupky horního rtu se odstraní Depilační fólií na obličej http://eshop.ryor.cz/detail/depilacni-folie-na-oblicej.htm kterou můžete provádět i doma. Totéž co se týče brady. Po depilaci aplikujte Krém s Panthenolem http://eshop.ryor.cz/detail/klidnici-krem-s-panthenolem.htm

Otázka: Dobrý den, je mi osmnáct let a stále mě trápí akné. Mám ráda dekorativní kosmetiku a maskování akné není zas až tak velký problém. Samozřejmě se ale nedá zakrýt úplně, zvlášť pokud si pupínek nechtěně rozškrábnu.. Problém, ale začínám mít s tím, když mě někdo vidí nenalíčenou. Ráda bych znala Váš názor na léčbu akné a na vlivy které akné zhoršují popř. vyvolávají. Můj projev akné vypadá zhruba takhle: pupínky mám a vždycky jsem měla jen v obličeji, nikdy ne na těle. Ve všech pórech na nose mám ucpané ale nezanícené komedony, v dolních částech tváří a na bradě mám velké pupínky, které jsou jednotlivé a vypadají jak miniaturní krátery. Na čele mám jen malé pupínky, které vůbec nezasahují hlouběji do kůže, je to jen taková krupice. Kůži mám celkově mastnější a špatně mi reaguje na razantnější čisticí a odličovací kosmetiku určenou pro mladou aknózní pleť. Myslím že by to také mohl ovlivňovat fakt že jsem kuřačka. Stravuju se zdravě a mám (snad) dostatek všech vitamínů a dalších potřebných látek. Předem Vám děkuji za Váš názor a radu, Pavla
Autor: pája | 21.10.2009 20:35

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Doporučujeme aplikaci výrobků z řady Aknestop http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm tak, jak je popsána v katalogu a na stránkách www.ryor.cz. Make-up si opatřete z řady Gabriella Salvete ve značkové prodejně Ryor na Národní třídě 25 v Paláci Metro. Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, včera jsem si zrovna zakoupila pleťové tonikum a masku slupovací od Ryoru na problematickou pleť. Již od puberty(teď mi je 24 let) se mi pleť hrozně mastí, dělá se mi i akné,už si s tím nevím rady,vyzkoušela jsem snad všechny přípravky.Jaký by měl být postup správné péče o mastnou pleť,zda používat krémy na noc? Děkuji za odpověď.
Autor: fintilka | 22.10.2009 09:59

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Doporučujeme aplikaci výrobků z řady Aknestop http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm tak, jak je popsána v katalogu a na stránkách www.ryor.cz. Make-up si opatřete z řady Gabriella Salvete ve značkové prodejně Ryor na Národní třídě 25 v Paláci Metro. Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, je mi 24 let a mám velmi pórovitou pleť s výskytem úhříků. Prosím Vás poraďte mi jakou kosmetiku mám používat a jak. Zatím jsem používala značku Oriflame, ale ta mi moc nevyhovuje a proto přemýšlím o změně, ale vůbec nevím jaké značky jsou dobré(které vážně pomůžou). Má pleť mě velice trápí, nemám kvůli ní žádné sebevědomí a s každým novým uhříkem to je horší. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Lenka
Autor: Lenka | 22.10.2009 10:51

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Doporučujeme aplikaci výrobků z řady Aknestop http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm tak, jak je popsána v katalogu a na stránkách www.ryor.cz. Make-up si opatřete z řady Gabriella Salvete ve značkové prodejně Ryor na Národní třídě 25 v Paláci Metro. Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, je mi 24 let, když se směji kolem úst se mi vytvoří mimické vrásky... plet dehydratovanou nemám.. mám používat kolem úst něco vypínacího nebo krém na mimické vrásky, pouze v okolí úst? děkuji
Autor: Eva | 22.10.2009 11:20

Adina Výborná: Na vrásky kolem úst bych použila Kapsle s retinolem http://eshop.ryor.cz/detail/kapsle-s-retinolem.htm a Hydrogelovou náplast na vyhlazení vrásek kolem úst http://eshop.ryor.cz/detail/hydrogelove-naplasti-na-vyhlazeni-vrasek-kolem-ust.htm. Pro denní aplikaci je možné využít Krém na mimické vrásky http://eshop.ryor.cz/detail/krem-na-mimicke-vrasky.htm. Snažte se pracovat na prevenci tjn. první možnost - kapsle + hydrogel. Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz.

Otázka: Dobrý den, je mi 22 let a mám stále problém s akné..Užívám hormonální antikoncepci (nízkohormonální, protože ta, která obsahu více hormonů mi nevyhovuje)..S akné mám problémy už od 15 let, tvoří se mi zejména na bradě-velké samostatné útvary (každý den se alespoň jeden velký-podkožní objeví)a občas drobné na čele..Pravidelně si ráno a večer čistím pleť, používám čísticí vodu z Biodermy pro citlivou pleť,jelikož vody určené na problematickou a mastnou pleť příliš vysušují, a krémy střídám buď taktéž od Biodermy nebo od Vichy..Nedávno jsem si nechala v lékárně udělat test, kde mi zjistili, že mám dehydratovanou pokožku..bohužel po mastných a hydratačních krémech se mi tvoří uhříky..Nevím si tedy rady jak se zbavit akné a přitom pleť úplně nevysušit...?? Ještě by mě zajímal Váš názor na tablety typu Acnevac, které slibují zbavit se akné formou "detoxikace"? Děkuji za jakoukoliv radu.
Autor: Luccifer | 22.10.2009 11:42

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Doporučujeme aplikaci výrobků z řady Aknestop http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm tak, jak je popsána v katalogu a na stránkách www.ryor.cz. Make-up si opatřete z řady Gabriella Salvete ve značkové prodejně Ryor na Národní třídě 25 v Paláci Metro. Ráda bych Vás viděla osobně na bezplatné kosmetické poradně v prodejně Ryor na Národní třídě. Více informací k poradně na www.ryor.cz. Doporučuji pravidelnou návštěvu kvalitního kosmetického salonum, kde Vás odborně ošetří.

Otázka: Dobrý den, používám Ryor kosmetiku, velice si ji chválím, ale někdy mám problém ji sehnat. Je možné si ji například objednat?
Autor: Jana | 22.10.2009 12:38

Adina Výborná: Doporučuji navštívit naši firemní prodejnu na Národní třídě 25,druhá pasáž Paláce Metro. jinak můžete využít E-shopu- www.eshop.ryor.cz. Také funguje zásilková služba Ryor, Lotyšská 10,16000 Praha 6,telefonické spojení 233342253.

Otázka: dobrý den co mám dělat,když se mi na čele a tvářích dělají,zánětlivé a bolave doslova boláky a mám pigmentové skvrny na obličeji a jizvičky po těch bolákách.Kde je problém a co mám dělat?
Autor: nika | 22.10.2009 13:44

Adina Výborná: Nejlepší bude začít s vnitřní očistou organismu pomocí čaje Lymfodren http://eshop.ryor.cz/detail/lymfodren-krabicka.htm a nativní stravou Pohár života http://eshop.ryor.cz/detail/pohar-zivota.htm kde se upraví střevní mikroflóra a teprve poté pokračovat s aplikací vnější péče. Doporučuji použít výrobky z řady Aknestop tak jak jsou popsány v katalogu a na stránkách www.ryor.cz http://eshop.ryor.cz/eshop/aknestop-1.htm. Na večerní ošetření aplikovat Krém s ovocnými kyselinami http://eshop.ryor.cz/detail/krem-s-ovocnymi-kyselinami.htm po dobu 14ti dnů a poté i rano. Návštěva bezplatné kosmetické poradny je žádoucí. Více informací na www.ryor.cz

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama