reklama

Malí sprosťáci aneb Sledujte, jak synové svádí mámy!

Mateřská láska nezná hranice. Nezná ani chtíč a je pro ni typická nekonečná obětavost. Co když se však do vztahu matky a syna vloudí sexuální podtext?

Foto: Isifa/Thinkstock

Mateřská láska nezná hranice. Nezná ani chtíč a je pro ni typická nekonečná obětavost. Co když se však do vztahu matky a syna vloudí sexuální podtext?

Potom se dostáváme do temných vod Oidipova komplexu, hříšného milostného vztahu syna k matce. Jméno mu dala legenda o králi Oidipovi, který zavraždil svého otce a oženil se s vlastní matkou - incest však nevznikl jeho zaviněním. Oidipus totiž své skutečné rodiče neznal a tragickou skutečnost zjistil až později.

První láska: maminka

Vydejme se však z temných močálů incestu na slunnou stezku radostí mateřských. Vykročíme po cestě, která vede někde uprostřed mezi čistou láskou pokrevních příbuzných opačného pohlaví a nevědomou erotikou malých chlapečků.

Ne nadarmo se totiž říká, že jejich první a největší láskou je maminka! Podívejte se, jak takový vztah vzniká...

Fascinace ženskými ňadry

Fascinace ženskými ňadry... Ať se to ženám líbí či nikoli, prsa jsou symbolem sexuality a sání z nich - řečeno slovy nestora psychoanalýzy Sigmunda Freuda - je první sexuální zkušeností muže.

Někdy se dokonce tátové a synové ocitají v roli konkurentů - to když muž musí bojovat o ňadra...

Možná se k tomu oblému tvaru, měkké hebkosti a sladké bradavce podvědomě vracejí v touze po důvěrném mateřském objetí. A dělají to nejen chlapi dospělí, ale v každém věku, od mrňavých chlapíčků po školáky, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

A na závěr malá anketa - odpovídat budou ženy, ale i muži by ji měli pozorně přečíst - třeba je leccos překvapí... Co když ženy vnímají tuto svou část těla úplně jinak?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Video: Orgasmus při porodu - nejlepší přirozená extáze!

Andělé existují! Kdo doopravdy jsou a jak vypadají?

Dózy na vánoční cukroví: super tipy pro vás!

 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama