reklama

Podívejte, co se stane, když sní rodiče dětem sladkosti

Děti jsou prostě malá zvířátka, když jde o sladkosti, neznají bratra ani sestru, natož rodiče! Opovažte se jim uzmout něco dobrého!

Foto: YouTube

Děti jsou prostě malá zvířátka, tu více, tu méně civilizovaná. Když však jde o sladkosti, neznají bratra ani sestru, natož rodiče!

Opovažte se jim uzmout něco dobrého, a nastane pořádný problém!

Moderátorův malý žertík

Moderátor Jimmy Kimmel z americké televize ABC učinil malý, leč poněkud dramatický výzkum. Využil k tomu svátek Haloween, kdy děti dostávají drobné sladkosti podobně jako u nás na Mikuláše.

Doporučujeme: Nehody batolat: Dítě řve hrůzou, tatínek vesele natáčí!

Poprosil rodiče, aby dětem oznámili, že zatímco spaly, snědli jim máma s tátou všechny vykoledované ňamky. A dětské reakce potom natáčel na kameru.

Video shlédlo více než 18 milionů diváků. Nejvíc je pobavil rozzlobený mrňous v závěru videa: "You sneaky mom! Ty úskočná mámo!" prohlásil zklamaně.

Tohle dětem opravdu nedělejte!

Rozčarování se dalo předpokládat, ale míra spravedlivého rozhořčení byla opravdu veliká. "Tolik pláče jsem nečekal," přiznal moderátor. Ještě, že šlo jen žert a prckové dostali své sladkosti zpět! Navíc i s malou odměnou za vytrpěné příkoří.

Výsledky, k nimž Jimmy Kimmel došel, nejsou ovšem časově vázané - mají platnost po celý rok. Z čehož plyne poučení: Raději to doma nezkoušejte a neberte si, co vám nepatří! Zejména když jde o něco dobrého, na co si dělají nárok vaše děti. Nebo se se zlou potážete!

Podívejte, co by vás čekalo:

A malá otázka na konec: Myslíte si, že jde o dobrý způsob zábavy? Přijdou vám reakce dětí na videu opravdu k smíchu? Anebo byste nic podobného svým prckům neudělali - dokonce ani pro televizní zábavu ne?

O tom můžete diskutovat pod článkem!

zdroj a úvodní foto: YouTube

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 největších chyb ve výchově, které dělají mámy z lásky

Lékaři už vzdali boj, miminko ožilo mámě v náručí

Jak zastavit hlad? Triky na omezení chuti k jídlu

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama