reklama

Bláznivé, šokující a úžasné fotografie dětí

Prohlédnout galerii
Foto: John Wilhelm

John Wilhelm je ve skutečnosti ředitelem švýcarské univerzity. Focení a digitální umění má jen jako svůj koníček. A kdo se na fotkách nejčastěji vyskytuje? Přítelkyně Judith a jejich tři krásné dcery, Lou (5 let), Mila (2 roky) a Yuna (7 měsíců).

Sám o sobě říká, že je fotoholik. Jeho fotky jsou až elektrizující. A kde bere svoji inspiraci? "Myslím, že jsem jako malý kluk sledoval moc televizi a hrál často videohry," napsal nám John.

Legrační, krásné a šokující snímky

Fotky vypadají jako velmi vtipné momenty, které si později upravuje v počítači, ale jak všichni dobře víme, práce s dětmi je hodně náročná. "Pokud máte s dětmi dobrý vztah a je pro vás opravdu něco moc důležité, pak spolupracují. A pokud tomu tak není, je třeba mít připravené sladkosti a cukrovinky," řekl John pro web boredpanda.com.

"Většina fotek je později hodně dodělávaná, ale když fotky fungují hned po cvaknutí fotoaparátu, jsem nadšený. Krása retušování, vyčištění, opravy, změny barev a tónů, zdůraznění světla, to je jen zlepšení výsledku. Jsem rád, že tak mohu vytvořit něco zcela nového," vysvětluje John svou techniku.

Otázka redakce: Na jakou fotku jste opravdu pyšný?

"Nejvíc jsem pyšný na fotku, kde se moje dcera koupe ve vaně s mrožem nebo tu s vlčími máky, ta má kouzlo sama o sobě."

Podívejte se na celou galerii Johna Wilhelma a poznejte jeho rodinu, práci a nadšení do úpravy fotek. Chcete-li si prohlédnout více fotek, můžete na autorově Facebooku.

zdroj: johnwilhelm.ch

Která z fotek se vám líbí nejvíce? Fotíte své děti? Povedla se vám nějaká fotka se svojí ratolestí? Napište nám v diskuzi pod fotogalerií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

5 způsobů, jak si doma připravit opravdu dobrou kávu

Staňte se na jeden den učitelem

Mám měsíc po svatbě a toužím po sousedovi


reklama
reklama
reklama
reklama
reklama