reklama

5 nejdražších panenství světa: Prodaly se za miliony?

Může žena naložit s vlastním tělem, jak uzná za vhodné? Nebo jde o prostituci?

Foto: Virgins Wanted / Facebook

Peníze na studia, za matčin nemocenský účet, pro charitu… Takové byly důvody, proč se některé mladé dívky rozhodly zpeněžit první milostnou noc, místo aby ji prožily s velkou láskou.

Je sexualita příliš soukromá záležitost, než aby se prodávala jako housky na krámě? Anebo může žena naložit s vlastním tělem, jak uzná za vhodné? Jde o prostituci? Či je hloupost považovat za nelegální prodej něčeho, čeho se panna zbaví zcela legálně zadarmo?

Doporučujeme: Ve třiceti jsem pořád panna 

Ať už si zastáváte jakýkoli názor, jedno je jisté: Jde o záležitost natolik choulostivou, že je třeba brát výsledky zmíněných aukcí s velkou rezervou. Zřejmě právě proto nebyla většina prodaných panenství nakonec doopravdy konzumována.

1. Natalie Dylan, 3,8 milionu dolarů

Nejvyšší částku vydražila podle YouTube za své panenství Američanka Natalie Dylan. "Ocenili můj podnikatelský důvtip," konstatovala slečna. Ve skutečnosti ovšem měla hlavní zásluhu na její popularitě hojně sledovaná show Howarda Sterna, v níž byla nabídka prezentována. Vítěz si měl vybrat "výhru" v neblaze proslulém nevadském nevěstinci Moonlite Bunny Ranch. Byl však velmi zklamán, protože k naplnění fiktivní nabídky nikdy nedošlo.

2. Catarina Migliorini, 1,5 milionu dolarů

Stejně tak zůstalo nenaplněno přihazování v rámci dokumentu Virgins Wanted, kdy 21letá brazilská modelka Catarina Migliorini (na úvodní fotce) prodala v aukci své panenství za 1,5 milionu dolarů. V první fázi relevizní reality show nabídl nejdříve japonský dražitel 780 000 dolarů, pak ale od akce z neuvedených důvodů odstoupil.

Celý příběh Catariny Migliorini najdete ZDE >>

Ve druhém kole nabídl Catarině za poctivost 440 000 dolarů arabský muslimský milionář s tím, že když se za něj provdá, dostane 1,5 milionu dolarů. "Vystupoval velmi romanticky," uvedla dívka. "Byl to pěkný a velmi inteligentní muž. Mluvil jedenácti jazyky a žil v nádherném sídle. Bylo mu mezi 35 a 40 lety."

3. Raffaella Fico, 1,4 milionu dolarů

Svou první milostnou noc ve dvaceti letech prý prodala také italská modelka Raffaella Fico. Prohlásila to v rozhovoru pro tisk v roce 2008. "Když je někdo ochoten zaplatit za mě milion eur, přivede mě to do rozpaků. Ale mohu s těmi penězi realizovat spoustu svých snů. A kdyby se mi nelíbil? Dám si sklenici vína a přestane mi to vadit," uvedla.

Průšvihářka Raffaella však možná jen čeřila mediální vlny, stejně jako při hrách "bunga bunga" s bývalým italským premiérem Berlusconim nebo když povila nemanželské dítě italskému fotbalovému útočníkovi Mariovi Balotellimu.

4. Graciela Yataco, 1,3 milionu dolarů

Panenství nabídla v aukci také peruánská modelka Graciela Yataco. V době, kdy země čelila krizi, chtěla pomoci nemocné matce a vysvobodit svou rodinu z bídy.

Panenství v dějinách: Nejen obchod a zvrhlé rituály, ale také prostituce!

Novinový inzerát, jenž podala, vyvolal v tradičně katolické zemi velké rozhořčení. Yataco byla obviněna, že si dělá reklamu, modelka se bránila, že tímto krokem chtěla pouze upozornit na katastrofální ekonomickou situaci běžně pracujících lidí.

5. Elizabeth Raine, 801 tisíc dolarů

Přezdívku "Panenská děvka" si vysloužila 28letá medička Hanna Kern. Ve dne plachá a pilná studentka, v noci vamp s pseudonymem Elizabeth Raine... Webové stránky, na kterých nabízela své panenství, dovedla k naprosté dokonalosti včetně právních podmínek kontraktu. "Láska není součástí smlouvy, jde pouze o sexuální a finanční záležitost," citoval ji Daily Mail. Celkem 35 % ze získané částky chtěla věnovat na vzdělání žen v rozvojových zemích.

V aukci vylicitovala 801 000 dolarů, na poslední chvíli však od výhry a jejího naplnění ucouvla. "Děkuji tomu, kdo nabídl nejvíc, ale rozhodla jsem se raději vrátit ke svým studiím," uvedla moudře. Profesory washingtonské univerzity to ovšem se situací příliš nesmířilo, domnívají se totiž, že svou nabídkou poškodila pověst školy.

A ty ostatní…

Ve skutečnosti se prodejem panenství miliony dolarů vydělat obvykle nedají. Stovky tisíc však podle Wikipedie ano, pokud budete počítat v českých korunách. Následujícím dívkám to stálo za to…

Čtěte také: Já toho kluka zabiju, připravil dceru o panenství!

Rebecca Bernardo (35 000 dolarů): Aukci na své panenství zveřejnila osmnáctiletá Brazilka na Youtube, aby vydělala na splácení účtů za lékaře pro svou nemocnou matku poté, co si uvědomila, že normální prací to nedokáže: "Někdy nastane čas, kdy se musíte rozhodnout, co doopravdy chcete. A být silná," řekla CNN.

UniGirl (32 000 dolarů): Chudá novozélandská studentka prodala panenství přísně anonymně pod značkou Unigirl, aby měla na další studia. Získaná částka prý daleko předčila její očekávání.

Alina Percea (14 000 dolarů): Osmnáctiletá Rumunka se prodala v roce 2009 45letému italskému obchodníkovi. Kontrakt se líbil oběma. Muž dostal, za co zaplatil, dívka si vydělala a strávila romantický víkend v drahém benátském hotelu. "Příště by už platit nemusel!" nechala se slyšet.

Rosie Reid (13 300 dolarů): "Bylo to strašné. Byla jsem nervózní a vyděšená," popsala naplnění internetové aukce na své panenství osmnáctiletá britská lesbička Rosie Reid. Panenství prodala 44letému inženýrovi v hotelovém pokoji, zatímco její přítelkyně plakala za dveřmi. Přesto nelituje. Peníze investovala do studia na univerzitě v Bristolu. "Raději spát s cizím člověkem, než čelit letům chudoby kvůli dluhům ze studia," vysvětlila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Panic: Křehké zboží bez záruky

Mají syna s půlkou hlavy. Na civění lidí si zvykli

Každá druhá žena by nejradši své "poprvé" zažila jinak

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama