reklama

Poraďte se on-line: Léčba neplodnosti, vše o oplodnění

Proč stále přibývá párů, které se marně snaží založit rodinu? Pejte se MUDr. Hany Višňové v on-line rozhovoru.

Foto: Thinkstock

Co je tak těžkého na otěhotnění? Proč stále přibývá párů, které se marně snaží založit rodinu? Může za to odkládání těhotenství?

Ptejte se on-line právě teď

O tom, jak probíhá umělé oplodnění, jak se darují vajíčka a jak vůbec mohou lékaři s léčbou neplodnosti pomoci, si budeme povídat s gynekoložkou specializovanou na reprodukční medicínu.

On-line rozhovor s MUDr. Hanou Višňovou, Ph.D. začne ve čtvrtek 6. srpna ve 12 hodin a potrvá přibližně 60 minut. Své otázky můžete začít posílat hned, odpovědi sledujte v příslušném čase na našem webu.

Zájem je obvykle tak velký, že naši odborníci ve vyhrazeném čase ani při nejlepší vůli nestihnou zodpovědět všechny otázky. Proto se vždy podívejte, zda v odpovědi na otázku jiného čtenáře nenajdete radu i pro váš problém, pomocí tlačítka "všechny položené dotazy" dole pod článkem.

Náš odborník

MUDr. Hana Višňová, Ph.D.

Vystudovala lékařskou fakultu Masarykovy univerzity a poté působila jako gynekoložka na Gynekologicko-porodnické klinice MU v Brně. Od roku 2005 do 2010 pracovala jako primářka v Institutu reprodukční medicíny a endokrinologie IVF Zentren Prof. Zech - Pilsen. Aktuálně je vedoucí lékařkou na pražské klinice asistované reprodukce IVF CUBE.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Které české porodnice jsou nejlepší? Ty pražské ne!

Sušická bestie: Nesnesla pláč dětí, tak je vraždila

6 věcí, co ovlivní umělé oplodnění

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama