reklama

Novinky pro děti: plenky i plakáty pro puberťáky

Plenky, přebalovací podložka, oblečení, ale také tip na výlet či plakát pro puberťáka - to je naše dnešní nabídka.

Dítě
Dítě | Foto: Profimedia.cz

Plenky, přebalovací podložka, oblečení, ale také tip na výlet či plakát pro puberťáka - to je naše dnešní nabídka šikovných tipů na dětské zboží.

Podložka/taška Melobaby

Mimořádně praktická, skladná, lehká a krásná. Taková je Melobaby - taška na plenky a pohodlná přebalovací podložka zároveň. Díky unikátnimu designu vypadá Melobaby jako malý elegantní doplněk, který se snadno vejde do jakéhokoliv zavazadla, kabelky, tašky, batohu nebo se dá nosit i samostatně, a přitom obsahuje vše potřebné k přebalení a hygieně miminka nebo batolete. Po rozložení tašky vznikne široká podložka, kterou lze snadno sundavat a prát. Právě účelné uspořádání, promyšlené do každého detailu, spolu s prvotřídním provedením a atraktivním vzhledem jsou důvodem úspěchu tašek Melobaby.

V prodeji jsou na e-shopu www.mimmo.cz za cenu 845 Kč a ve vybraných kamenných obchodech.

Kam vyrazit odpoledne s dětmi?

Inspirujte se projektem www.detskavyziva.cz. Rodiny často řeší, kam vyrazit na výlet, zda vybraný zábavní park je pro jejich děťátko vhodný, či kde si mohou dát společný oběd. Maminky také přemýšlí, kde je v jejich okolí nějaké mateřské centrum, kde by poznaly nové kamarádky. Nyní však mohou s ostatními jednoduše sdílet své zkušenosti. Pro aktivní maminky je připravena soutěž o hodnotné balíčky s produkty značky Sunar.

Na stránkách maminky naleznou recenze nejrůznějších míst, budou moci samy přidat zkušenosti s místy, která navštívily a kde byly spokojené. „Věříme, že maminky díky recenzím poznají více možností trávení volného času ve svém okolí a příležitost diskutovat a poradit si navzájem," řekla Renata Indrová, brand manažerka značky Sunar. Projekt bude zaměřen na kavárny, zábavní parky, dětské herny, chybět nebudou ani tipy na výlety s miminky a malými dětmi.

Pomozte tedy ostatním maminkám najít místo, kde si budou moci vychutnat oběd s kamarádkou, kde projedou bez problémů i s kočárkem, kde poznají nové maminky. Každá recenzentka může nahrát fotografii svého dítěte z doby, kdy místo navštívili nebo fotku daného místa, aby snáze ilustrovala ostatním dané prostory. Navíc můžete vyhrát zajímavou cenu.

Naučte puberťáka anglicky!

Jestli věčně prohrává boj s angličtinou a učebnice ho tak trochu nudí, máme pro vás tip: WC POSTERS jsou designové plakáty odshora až dolů zaplněné užitečnými frázemi, které můžete umístit třeba právě na toaletu a učit se tam, kde byste to nečekali.

WC POSTERS jsou graficky nápaditě zpracované plakáty plné nepostradatelných slovíček a frází, které vás v žádné škole rozhodně nenaučí. Dozvíte se například, jak někoho pozvat na rande nebo jak naopak nápadníka s vtipem odpálkovat. Plakátem WC POSTER můžete potěšit také svého partnera, jeden z plakátů je věnován čistě fotbalu.  WC POSTERY jsou k dostání na www.fler.cz v ceně 179 Kč za kus. Více informací: www.eduteam.eu nebo na facebooku jako WC posters.

Jemný lék pro ty nejmenší

Malé děti často trpí rýmou a zahleněním a je velmi těžké udržovat jejich dýchací cesty průchodné. Právě pro ně je určen sprej Athomer Baby, který je svým složením a jednoduchou aplikací vhodný i pro kojence. Rozstřikovač je totiž vyroben speciálně pro kojence a malé děti. Horizontálně a vertikálně se otáčí, čímž umožňuje vstřikování v jakékoli pozici, ve které se dítě nachází.

Athomer Propolis Baby 100 ml  zakoupíte za 165 Kč.

Biobavlna má styl

Obléknout dítě stylově a pohodlně, ochránit je před škodlivinami a alergeny a současně pomáhat chránit přírodu? S oblečením z biobavlny je to hračka. Biobavlna nemusí být jen bílá a nudná, ze Švédska přichází záplava barev a vzorů, které si zamiluje každé dítě. Dětská pokožka je citlivá a málo odolná vůči nepříznivým vlivům okolí. Škodliviny snadno pronikají do dětského organismu a stejně snadno vznikají alergie.

Biobavlna se pěstuje zcela bez použití umělých chemických pesticidů, hnojiv a herbicidů a při výrobě oblečení z biobavlny se nepoužívají toxické chemikálie (běžné například při barvení), proto je pro bezprostřední styk s pokožkou ideální. Švédská značka Maxomorra se specializuje na oblečení z mimořádně kvalitní biobavlny pro děti od narození do 16 let a po úspěchu na světových trzích se konečně dostala i do České republiky. Více o značce www.coolkid.cz.

Zuzana Pospíšilová: Výlet do Pekla

Všechny děti touží zažít něco tajemného a dobrodružného. Paní učitelka jedné neposedné třídy je stejného názoru, a proto pro děti uspořádá výlet do obce Peklo. Děti se ocitnou v podivuhodném penzionu, kde na ně ze všech koutů koukají čerti ze dřeva nebo z keramiky. Pan hostinský vaří jídla s pekelnými názvy a děti straší vymyšlenými čertovskými historkami. Jednou po setmění se zvenku začne ozývat podivný hluk... Tři nebojácní chlapci a jedna dívka se vydají za tajemnými zvuky a najdou vchod do skutečného pekla. Ve všech pohádkách platí, že co peklo jednou schvátí, to už nenavrátí. Děti ale mají štěstí, že se seznámí s malým čertíkem, a díky němu se opět dostanou zpátky. Knihu doprovázejí netradiční počítačové ilustrace Jany Valentovičové. Vydalo nakladatelství Grada a vy si ji můžete zakoupit za 189 Kč.

Mgr. Pospíšilová Zuzana je dětská psycholožka, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Dříve pracovala v dětském rehabilitačním stacionáři, převážně s dětmi s organickým poškozením CNS a pohybovým postižením. V době studií se zabývala tématem rozvoje tvořivosti u dětí mladšího školního věku, nyní píše knihy pro děti.

Pětihvězdičkové plenky Pampers

Plenky Pampers Premium Care nabízejí nejlepší ochranu pro pokožku, která je velmi citlivá na všechny okolní vlivy. Díky technologii Dry Max jsou plenky Pampers Premium Care ultra tenké. Je klinicky prokázáno, že Dry Max udržuje pokožku děťátka v suchu až 12 hodin, zatímco povrchová vrstva s většími otvory u plenek velikosti 1 - 3 pomáhá rychle absorbovat moč a řídkou dětskou stolici.

Plenky Pampers Premium Care zajišťují dokonalou péči, a to i díky prodyšné vnější povrchové vrstvě, která je použitá u všech velikostí a umožňuje proudění vzduchu k pokožce. Obsahují jedinečné pleťové mléko s obsahem aloe pro lepší ochranu. Navíc jsou ultra tenké, aniž by se snížila jejich funkčnost, úžasně sedí, protože se přirozeně přizpůsobí dětskému pohybu, a zároveň poskytují výjimečnou ochranu proti protečení.

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama