reklama

Trilogie Hobit: Nejnovější fotky a videa!

Na 13. prosince letošního roku se mnozí milovníci fantasy těší víc než na Vánoce - jde totiž o premiérový den prvního dílu trilogie Hobit. Nese podtitul Neočekávaná cesta a milovníci Pána prstenů se v něm opět setkají s hrdiny Středomoří. Podívejte, co v něm hlavní hrdiny čeká!

Foto: Warner Bros Pictures

Na 13. prosince letošního roku se mnozí milovníci fantasy těší víc než na Vánoce - jde totiž o premiérový den prvního dílu trilogie Hobit. Nese podtitul Neočekávaná cesta a milovníci Pána prstenů se v něm opět setkají s hrdiny Středomoří.

Čaroděje Gandalfa ztvární charismatický Ian McKellen, v roli Galadriel uvidíme okouzlující Cate Blanchett, Andy Serkis opět propůjčí svou ohebnou postavu Glumovi. Stejní herci si také zahrají staršího Bilba (Ian Holm), Sarumana (Christopher Lee) a Froda (Elijah Wood). Velký prostor pak režisér nově poskytl Martinu Freemanovi v hlavní roli mladého Bilba Pytlíka.

Výprava s trpaslíky

Děj Hobita se odehrává šedesát let před začátkem Pána prstenů ve Středozemi, kde se mladý Bilbo ne zcela dobrovolně vydá na dobrodružnou cestu k Osamělé hoře, aby pomohl výpravě trpaslíků v čele s legendárním bojovníkem Thorinem získat zpět ztracené království Erebor, o které je připravil drak Šmak.

Podívejte se, co Bilba cestou čeká!

A cestou, ztracen při jednom z dobrodružství v temném podzemí, vyhraje od Gluma vítězstvím v hádankách jeho „miláška", prsten, jenž později změní osud všech včetně Temného pána.

Za dva roky tři díly

Druhý díl filmu bude mít premiéru o rok později, v září 2013. Nese název The Hobbit: The Desolation of Smaug (oficiální český název zatím nebyl zveřejněn). Premiéra posledního dílu s názvem Hobit: Tam a zase zpátky je potom naplánována na 18. července 2014.

Vychutnejte si fotky z filmu!

Filmový štáb, jehož většina členů se zúčastnila už natáčení trilogie Pán prstenů, se na následující tři roky doopravdy těší. Pracovat s režisérem Jacksonem je totiž opravdu zábava. Svědčí o tom i slavnostní zahajovací rituál, který si všichni úžasně užili.

Podívejte, jak se hobit natáčí!

zdroj: Warner Bros Pictures, facebook.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

První dítě měla v 50 letech: Porodila ho z lásky

Mateřské mléko do kávy? Proč ne!

Láska? Zapomeňte! Ze ženy dělají matku hormony!

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama