reklama

Nejlepší vtipy o dětech: Jsou to ty nejdrsnější?

Nebo alespoň středně drsné. Obvykle mezi nimi nechybí sex, černý humor, ale také selský rozum. Některé se vám možná budou zdát trochu laciné, jiné maličko morbidní. Ale takový je i sám život.

Foto: Isifa/Thinkstock

Nebo alespoň středně drsné. Obvykle mezi nimi nechybí sex, černý humor, ale také selský rozum.

Některé se vám možná budou zdát trochu laciné, jiné maličko morbidní. Ale takový je i sám život. Proto u každého vtipu najdete odklik na článek, který bude s humorem naznačený problém pojímat vážněji.

Otec se ptá synka: "Tak, co bys chtěl, aby ti přinesl čáp? Bratříčka nebo sestřičku?" Vykulí se kluk: "Tati, po městě chodí tolik krásných ženských, a ty to děláš s čápem?"

Hrají si děti před domem. "Kájo, pojď si se mnou hrát na tatínka a maminku," zve holčička. "Dobře. Tak skoč pro pivo, přines noviny a dej pokoj!" kluk na to.

Chlapeček holčičce na pískovišti říká: "Heč, ty nemáš pinďoura!" Holčička na to: "Až budu velká, budu jich mít kolik budu chtít!"

"Čím chceš být, Kájo?" ptá se paní učitelka. "Lékařem," má kluk jasno. "Ale vždyť ty se bojíš injekcí!" diví se kantorka. "Bojím. Ale až budu doktor, pak budu na bezpečnější straně jehly já."

"Tati, co to znamená, řekne-li muž o ženě, že je plnoštíhlá?" táže se synek. "To znamená, že ten muž je gentleman," vysvětluje táta.

"Mamí, mamí, co mám dělat? Moje tamagoči je v jiném stavu!" Rozčilená Anička strká svoje tamagoči mamince pod nos. "To není možné, co je to za divnou hračku, počkej, já se na to podívám! " Maminka nevěřícně čte a zbrunátní. Na displeji je skutečně napsáno: "Jsem v jiném stavu, co budeš dělat?" Není to ale holčičky tamagoči, nýbrž tatínkův mobil...

"Helenko, prý vám čáp přinesl miminko. Po kom vůbec je?" Holčička má jasno: "Oči má po mamince, vlásky po tatínkovi, nosánek po dědovi, kočárek a výbavičku po mně - a hlas po houkačce z našeho auťáku."

V jednom krámku se zeleninou na malém městě se poflakuje pomocník prodavače, na první pohled prostoduchý chlapec. Tak prostoduchý, že ostatní chlapci z ulice si z něj pořád dělají legraci. Vždycky mu dávají vybrat mezi deseťákem a čtvrťákem. A on si vždycky vezme deseťák, protože je větší. Zelinář si toho jednou všimne, vezme si chlapce stranou a povídá: "Podívej, hochu, oni si z tebe dělají legraci! Myslí si, že nevíš, že čtvrťák má větší hodnotu. Proč si vždycky bereš deseťák? Jen proto, že je větší?" Kluk se směje: "Kdepak! Kdybych si vzal čtvrťák, přestali by to dělat."

Jde paní s kočárkem okolo hřbitova. Vidí to hrobník a jde se podívat, co je v kočárku. Potom říká: "Moc pěknej chlapeček, mohu si ho pochovat?"

Hurvínek chce vidět, jak se krávě narodí telátko. Čekají hodinu, dvě, a zvěrolékař řekne: "Hurvínku, už jdi radši domů, vždycky když se na tebe ta kráva podívá, tak si myslí že už se jí to telátko narodilo."

Malý Dominik si pořád strká prst do nosu a ne a ne odvyknout. Maminka si proto vymyslí malou lež. "Jestli si nepřestaneš strkat prst do nosu, budeš tlustej jako strýc Ludva!" To Dominika to zaujalo. Odpoledne v tramvaji přistoupila paní ve vysokém stupni těhotenství. Ondra si ji prohlédl a začal na ni usilovně mrkat. "Chlapečku, copak je, ty mě snad znáš?" ptá se zaražená paní. "Ne," říká spiklenecky kluk, "ale vím, co jste dělala!"

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kameňáky o dětech: Drsné. Neseriózní. Ale vtipné!

Jdu zahrabávat mrtvé ptáky aneb Povedené dětské hlášky

Video: Co by se stalo, kdyby muži říkali pravdu?

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama