reklama

Nejodpornější mužské zlozvyky: Máte je?

Milujeme je. Jsou to naši otcové, manželé, synové, bratři, milenci i kamarádi. Ale jsou chvíle, kdy nás opravdu štvou.

Foto: Isifa/Thinkstock

Milujeme je. Jsou to naši otcové, manželé, synové, bratři, milenci i kamarádi. Svět je (mimo jiné i) díky nim krásnější. Ale jsou chvíle...

Co ženy na mužích opravdu štve? A mají šanci proti jejich zlozvykům bojovat? Nebo by měly s nápravou začít u sebe? Zkusme se objektivně podívat na nejodpornější mužské zlozvyky a nastavit si zrcadlo.

Nikdy nemůže nic najít!

Propocená trička hází přes ustlanou postel, všude zakopáváte o špinavé ponožky. Nikdy nemůže nic najít. "Miláčku, kde mám..." je jedna z nejčastějších manželských vět vůbec. Máte po něm uklízet? Je moudré mu pomoci a ztracenou věc, která čouhá ze skříně přímo před jeho nosem, podat? Ne, není!

Čtěte také: 9 ostudných věci, které děláme, když nás nikdo nevidí

Zrcadlo: Hledá své věci? Nebude to tím, že jste po něm špinavé prádlo sebrala a čisté mu uklidila do skříně? Jen ho nerozmazlujte a dejte mu prostor, ať si věci skládá sám! A špinavé ponožky pod postelí? Zkuste je jednou místo koše na prádlo umístit mezi čerstvě nažehlené košile...

Neoznamuje a nevnímá!

Včera přišel z práce o dvě hodiny později a ani se nenamáhal zavolat - Přece si jen skočili s klukama na jedno! Teď mu vyprávíte, co se stalo u vás v práci, on kouká někam úplně mimo a vůbec neposlouchá!

Zrcadlo: Zkusila jste mu vysvětlit, že se o něj prostě bojíte a že vám na něm záleží? Stejně vás "žere" hlavně žárlivost, ale o té mlčte! Je třeba argumentovat odpovědností. A že neposlouchá? Třeba ho zahrnujete příliš velkým přívalem slov, než aby dokázal vnímat. Těžko pak rozliší, co je důležité a co ne. Musíte na něj pomaleji.

Neumí slušně jíst!

A ani po sobě jídlo uklidit. Kéž by se někdy slyšel! Hltání, mlaskání, srkání, cinkání lžící o zuby... A po jídle dvouhodinová siesta s párátkem v zubech. Kamkoliv v bytě přijdete, narazíte na prázdné šálky od kávy nebo sklenice od piva. Ráno sáhnete do lednice po krabici s džusem, jenže ona je prázdná! Co na tom, že koš na odpadky stojí vedle!

Čtěte také: 20 jednoduchých způsobů, jak si zlepšit život

Zrcadlo: Ženská úchylka je trochu jiná. My jim ty sklenice bereme pod rukama a myjeme, i když ji jen na chvilku položili na kuchyňskou linku, než si do ní nalijí pití...

Krká a prdí!

A tvrdí, že je to normální a lidské. Není. Tedy ano, lidské to je, ale normální nikoli. Tedy ořed ostatními lidmi. A je také neslušné blokovat záchod, zejména po ránu, když všichni pospíchají. Ostatně, pánové, fakt věříte, že představa, jak luštíte písmenka s holým zadkem, je pro nás sexy?

Zrcadlo: I dáma každým coulem se může dostat do rozpaků. Třeba taková uvolněná vložka, když v horkém létě cupitáte po ulici bez punčocháčů, dokáže spolehlivě vyvolat pot hrůzy. Nehoda se prostě někdy stane každému.

Nezvedá prkýnko!

Záchodové prkénko, toť modelový příklad věčného sváru pohlaví: Zvednout? Sklopit? Snad neexistuje manželka, která by nesedla aspoň jednou v noci rozespalá na chladný porcelán! Že je daleko hygieničtější a pohodlnější se na čurání posadit? Nikdy, to je přece nedůstojné! Však baby jen závidí, že můžeme čurat vestoje...

Zrcadlo: Není to náhodou jedno? Když já půjdu za záchod a nechám prkénko dole, můj chlap musí jít a dát si ho nahoru. Když můj chlap dá prkénko nahoru, tak já pak půjdu a dám si ho dolů. Vždyť je to fifty-fifty.

Čurá do umyvadla!

Nebuďte bláhové, i ten váš to jistě někdy zkoušel. Důvod je zcela prostý - lenost. Umyvadlo je velmi pohodlné místo, navíc při jeho použití odpadají starosti se zvedáním a sklápěním prkýnka a se zaměřováním. I ranní erekci prý umyvadlo bez větších problémů snese. A jak jsou muži v tomto ohledu spořiví! Při splachování pod tekoucí vodou si stihnou umýt i ruce!

Zrcadlo: Dámy, buďte úplně upřímné, nikdy, opravdu nikdy v životě jste podobně nepoužily vanu, když ten vás blokoval záchod už čtyřicet minut?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nesplněná přání: Co stihnout, než si pro nás přijde?

Tati, musím kakat! Na dámský, nebo na pánský?

V ČR vymřelo celé okresní město. Může za to kouř

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama