reklama

Slavná čtyřčata: Zrzavé krasavice jdou vlastní cestou

Pravděpodobnost, že přirozenou cestou přijdou na svět čtyřčata je 1:700 000. To by ještě šlo. Že to ale budou pihovaté zrzečky, je asi tak pravděpodobné, jako že dnes večer vyhrajete ve Sportce desítky milionů korun.

Foto: Mylifetime.com

Pravděpodobnost, že přirozenou cestou přijdou na svět čtyřčata je 1:700 000. To by ještě šlo. Že to ale budou pihovaté zrzečky, je asi tak pravděpodobné, jako že dnes večer vyhrajete ve Sportce desítky milionů korun.

Megan, Sarah, Kendra a Calli Durstovy se narodily v únoru 1993. Teď je jim 21 let a být čtyřčaty je už občas unavuje. Samozřejmě, že jsou rády za ostatní sestry, ale touží být také samy sebou. Poté, co v roce 2012 odmaturovaly, se jejich cesty pomalu začaly rozcházet.

Čtyřhlavá zrzavá saň

Na světě je pouze 60 identických čtyřčat. A tak není divu, že se z půvabných holčiček staly už v dětství mediální hvězdy. Mají dokonce vlastní pořad v TV Lifetime. Časopis Star Tribune je vcelku trefně označil za zrzavá dynama. V talk show Jaye Lena vyvedly zvědavými dotazy z míry Donalda Trumpa, v televizním pořadu The Tonight Show okouzlily herce George Clooneyho. K rozhovoru je pozvala také Oprah Winfrey. "Durstova čtyřčata nezpovídáte, ty krotíte," varoval ji Jay Leno. Právem. Když je vidíte sedět v řadě a mluvit jedna přes druhou, maličko vám to připomene roztomilou, čtyřhlavou, zrzavou saň...

Čtěte také: Čtyřčata - osmnáctileté, zrzavé, pihaté a krásné sestry

Není divu. Boje mezi nimi probíhají od narození - co si která vezme na sebe, která půjde první ráno do koupelny, co chce která k večeři... U nich v pokoji se nemluví, ale křičí. Kdo nezvýší hlas, není totiž slyšet.

Chci sestry, ne kopie!

"Necítíme se jako čtyřčata, ale jako sestry. Každá jsme jiná, jen jsme se narodily ve stejný den," říká sportovkyně Calli, která je ze sester nejvíc hubatá a nejlépe řídí. Však se také narodila první. Kendra, Megan a Sarah následovaly každá po minutě.

Všechny čtyři slečny Durstovy jsou krásné. Nejhezčí je prý Sarah. A také nejpaličatější a někdy trochu odtažitá. Veselá Megan ráda nakupuje a nejvíc myslí na kluky. Kendra je zase "holčičí" a vždy se snaží dobře vypadat.

Trable se sestrami

Někdy si ani holky samy nejsou jisté, která z nich je na fotkách která. Špatně je rozeznává dokonce i maminka. A co teprve cizí lidé! Jak je složité potkávat v běžném životě Durstovu rodinu, popisuje Greg Johnson na webu Umacathletics.com: "Trenér Aaron Kahl se uprostřed školního basketbalového zápasu Severozápadní univerzity rozhlédne po hřišti. Najednou vidí, že jedna z hráček stojí opodál u stánku s občerstvením v džínách a tričku. Proč na sobě nemá dres, zabručí nespokojeně sám pro sebe. Pak se podívá pozorněji, a vidí Calli kmitat v dresu na hřišti. Její třetí verze v šatičkách sedí opodál v hledišti. Aha, je tu skoro celá Durstova rodina, uvědomí si."

Doporučujeme: Záhada dvojčat: Když se sestra zraní, cítím její bolest

Na Severozápadní univerzitě si Calli nejdřív oddechla. Mezi kamarádkami z basketu už nemusela křičet ani mluvit jako kulomet, aby ji bylo slyšet. "Dostala jsem příležitost stát se někým, koho lidé na ulici nepoznávají, a ne tím čtyřčetem z televize. Je to úleva nebýt s nikým srovnávaná. A nemuset se hádat," přiznává. Stýskat po sestrách se jí ale začalo už po týdnu a půl.

Fakt mě štve...

"Jsem z nich na palici," přiznala před třemi lety časopisu Star Tribune Kendra, která jednou po Megan hodila kartáč na vlasy, Sáře přezdívá "pitomeček" a schválně nedala hlas Calli, když se na střední škole volila královna krásy. "Poslední věc, po které toužím, je slavit osmnáctiny se sestrami! Už se nemůžu dočkat, až budu mít na vysoké vlastní život!"

Ostatní sestry na tom byly podobně. "Fakt mě štve," říká Calli o Sarah - ale právě jí se se vším svěří jako první. Megan, která se hádá s Kendrou od rána do večera, obdivuje zároveň její pevnou páteř. A Kendra? Nakonec ty osmnáctiny přece jen oslavila se sestrami...

Momentálně si slečny plánují nechat udělat stejné tetování. Nejspíš to bude čtyřlístek nebo verš z bible, to si ještě nejsou jisté. A už teď je jasné, že i když je život rozpráší do různých světových stran, budou se doma scházet tak často, jek to jen půjde.

zdroj: Startribune.com, Umacathletics.com
úvodní foto: Mylifetime.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Porodila čtyři děti za čtyři minuty

Jméno dítěte předurčí jeho lásky a životní úspěchy

Syndrom mrzutého muže: Máte ho doma taky?

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama