reklama

Nejhorší rodiče na světě: Skutečné případy

Není snadné vychovat dítě. Chce to spoustu lásky, obětavosti a trpělivosti. Někteří lidé ji však nemají. Jako rodiče z našich příběhů, které se skutečně staly. A bohužel stále stávají.

Foto: Isifa/Thinkstock

Není snadné vychovat dítě. Chce to spoustu lásky, obětavosti a trpělivosti. Někteří lidé ji však nemají. Jako rodiče z našich příběhů, které se skutečně staly. A bohužel stále stávají.

Bláznivá máma, která dala sedmileté holčičce k narozeninám voucher na zvětšení prsou, patří ještě k těm nejmírnějším příkladům. Maminka, která z tříletého synka vymítala ďábla, protože zlobil, je bohužel tím horším případem. Dítě její výchovu nepřežilo.

Starali se o virtuální dítě,
vlastní miminko vyhladověli k smrti

Pár z jižní Koreje vyhladověl k smrti svou tříměsíční dceru. Dítě leželo opuštěné v domě, zatímco rodiče se na počítači pečlivě starali o virtuální holčičku jménem Anima.

Čtěte také: Sedmiletá milionářka: Okouzlující dítě, nebo spratek?

Miminko se narodilo předčasně, oba rodiče byli bez práce a neschopni běžného života. Sami se poznali prostřednictvím internetového chatu. Výchova neexistující dcerky v počítači jim umožňovala únik z tíživé reality. On-line hra Prius umožňuje hráčům vytvořit si jakoukoli existenci ve virtuálním světě, získat dobře placenou práci a  komunikovat s ostatními hráči. Když se po dvanáctihodinové pařbě v internetové kavárně vrátili domů, miminko už bylo mrtvé. Po jeho smrti utekli k rodičům, kde je dostihla policie. "Je mi to líto a doufám, že moje dcerka v nebi už netrpí," projevil povedený taťka pozdní lítost na on-line diskusním fóru...

Vrátila adoptovaného syna do Ruska

"Chci dát svým dětem to nejlepší. Je mi líto, že to musím říci, ale kvůli bezpečí mé rodiny, přátel a i mě samotné nechci už být matkou tohoto dítěte," napsala v roce 2010 ruským úřadům Torry Ann Hansenová (37) z Tennessee několik měsíců poté, co dala dítěti naději adopcí.

S tímto krátkým vysvětlením poslala tehdy sedmiletého ruského sirotka Arťoma Saveljeva zpět do své rodné země. Podle ní byl chlapec psychicky labilní, násilnický a měl psychopatické sklony, což jí pracovníci ruského sirotčince zatajili. "Byla to zlá máma, tahala mě za vlasy a neměla mě ráda," tvrdil zase sirotek ruským lékařům.

Doporučujeme: Dítě zvané TO: Chlapec, ze kterého máma udělala otroka

Kde je pravda, těžko soudit, ale posadit samotné dítě s jednosměrnou letenkou do boeingu moc laskavé nebylo. Na letiště ho odvezla babička, za letu hlídal steward a po přistání zaplatila rodina průvodci, který Saveljeva dovezl na ministerstvo školství a kultury. Vzniklý mezinárodní konflikt dost ochladil rusko-americké vztahy.

Nabízela sex s dcerou výměnou za minivan

Američanka Sandra Davisová (41) nabídla  v roce 2010 k milostným hrátkám svou tehdy čtrnáctiletou dcerou. Měl si je užít obchodník s ojetinami Robert Bearden (71), od něhož si koupili postarší minivan a neměli na měsíční splátky v přepočtu ve výši necelých 6000 Kč.

Táta James (43) sice dceru k ničemu nenutil, ale povzbuzoval ji, aby na výměnu přistoupila. Povedená matka byla odsouzena na 8 let. Oba muži dostali desetiletý trest s podmínkou na 10 let.

Zabila syna při vymítání ďábla

Hluboce věřící Latisha Lawson (34) z Indiany zabila svého tříletého syna Jezaiha v průběhu pomýleného obřadu exorcismu. Chtěla mu pomoci. Věřila, že její dítě zlobí, protože je posedlé démony.

Přinutila proto vypít svou desetiletou dceru Kierra a malého Jezaiha směs oleje a octa, aby vyhnala z jejich těl zlé duchy. Holčičce se podařilo nápoj vyzvrátit, chlapci však držela matka ústa u sebe celých 10 minut. Dítě se udusilo. Poté donutila jeho sestru pomodlit se nad bezvládným tělíčkem, zabalila mrtvolku do deky a nechala ležet ve skříni více než rok. Tělo v rozkladu našla babička, která zalarmovala policii.

zdroj: Oddee.com, Daily Mail, Cbc.ca, Weekly Vice, Guardian
úvodní foto: Sarah Burge / Facebook

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Skutečný příběh holčičky: Otec mě řezal gumovou hadicí

Nejplodnější matka světa porodila 69 dětí

Syndrom mrzutého muže: Máte ho doma taky?

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama