reklama

5 věcí, které jsou pro mámy víc sexy než samotný sex

Je to vůbec možné? Samozřejmě, že ano! S příchodem dítěte se totiž mění všechny priority.

Foto: Isifa/Thinkstock

Je to vůbec možné? Samozřejmě, že ano! S příchodem dítěte se totiž mění všechny priority, i ty sexuální.

Jasně, že sex zůstává pořád - v ideálním případě - splynutím těl i duší, ale... Unavená mamka pomalu zjišťuje, že ho čas od času dokáže táta nahradit velmi uspokojivým způsobem. Co pro to musí muž udělat?

1. Drbání na zádech

... a vůbec jakékoli mazlení před i po. Je to totiž hlavně intimita, nikoli vášeň, co bude váš sexuální život provázet až do skonání světa. Vášeň časem vyvane, odstíny šedi se sjednotí a něžné pohlazení získá navrch. Nepodceňujte ho!

2. Masáž chodidel

Chodidla nepatří zrovna k nejpřitažlivějším partiím těla. Mohou být otlačená, zpocená, nevábná... Přitom však neexistuje člověk, kterému by byla jejich masáž nepříjemná, takže k nim máme poněkud ambivalentní vztah.

Doporučujeme: 20 věcí, které jsou lepší než sex

Masáž chodidel nejenže povzbuzuje samotnou sexuální energii - někdy, když jsou nohy opravdu unavené celodenním pobíháním za prckem, dokáže sex bohatě nahradit. Alespoň čas od času. A její poskytnutí skvěle funguje jako prostředek, jak projevit obětavou lásku. Je to cesta, kterou říkáte: "Miluji tě úplně celou!" A to je fakt sexy!

3. Láska k dětem projevená bez ostychu...

Když se muž nestydí projevovat city k dětem, to je pro mámy asi nejvíc sexy, co vůbec může být. Velké ruce, které s něhou drží malý uzlíček života a umí ho přebalit, když je potřeba. Škrábavý polibek na čelo, daný s láskou i na veřejnosti. A co teprve, když se muž změní v koníka a po čtyřech vozí batole obývákem - to je ten pravý sexy táta!

4. Vodění za ruku

Mužové to často moc neumí, nicméně moudrý táta by se měl naučit dávat najevo své city nejen k prckovi, ale také k mamince. Držení za ruku a objetí okolo ramen vám připomene doby, kdy jste spolu začínali chodit a nemohli se nabažit drobných doteků. V soukromí pak skvěle funguje držení v náručí před usnutím.

5. Nošení snubního prstenu

Nošení snubního prstenu je ideální způsob, jak dát najevo, že máte někoho rádi, cítíte k němu odpovědnost a chcete s ním zůstat až do konce svých dnů. Muž, který tohle dokáže, aniž by se cítil omezen, je prostě král. A když k tomu ještě čas od času přinesete domů kytku, přestože žena nemá právě narozeniny, dostává se zatraceně blízko ideálu všech maminek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ve třiceti jsem pořád panna

Jsem ta druhá. Ta, která miluje tvého manžela

9 známek blížící se demence: Bez ohledu na věk

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama