reklama

Hlídejte si ho! Zákeřné hry žen na lovu partnera

Muži jsou lovci a hráči, ale jejich hry i lovy jsou přímočaré a nezáludné. Když loví partnera ženy, jsou zákeřné. A umí velmi dobře brnkat na mužské libido.

Foto: Isifa/Thinkstock

Muži jsou lovci a hráči. Ale jejich hry i lovy jsou přímočaré a nezáludné: Rychle běžet, silně uhodit, vyskočit vysoko... Samé jednoduché fyzické úkony související hlavně se silou.

Jenže u žen neplatí poučka, že co nejde silou, půjde ještě větší silou. Když loví partnera, jsou jejich hry zákeřné. A umí velmi dobře brnkat na mužské libido.

Mějte se proto hodně na pozoru, když vaše nejlepší kamarádka říká vašemu milému s nevinnýma očima: "Vysvětli mi to, prosím, z mužského hlediska." V té chvíli si ho začněte hlídat. A taky když se setká s dámou v nesnázích.

Lovecká taktika: Je mi zima

Je mi zima, strašná zima... Vynikající taktika, jak se mu dostat na tělo! Ona je přece tak křehká a on rozený gentleman! Co jiného může udělat, než sundat sako a nabídnout jí spolu s ním i zbytky tepla vlastního těla.

Doporučujeme: Žili jsme spolu třicet let, opustil mě kvůli studentce

Samozřejmě zcela nezávazně, přece bys kvůli tomu, manželko, nežárlila! Jde jen o ušlechtilé gesto a ochranu před zimou. A ta ruka kolem ramen? Samozřejmě výhradně kvůli většímu teplu!

Lovecká strategie: Jsem v nesnázích

Zatímco v případě "Je mi zima" jde o loveckou taktiku, která šikovně využívá okamžité situace, "Jsem v nesnázích" je záležitostí dlouhodobou, jež sází na ochotu pomoci slabšímu a mužskou potřebu být hrdina a ochraňovat.

Je přece tak příjemné, slyšet, jak ona druhým dechem dodává: "Vím, že ty mi dokážeš pomoci. S tebou se cítím tak bezpečně." Je přece tak bezbranná, tolik mu věří. Co by pro ni neudělal!

Variantou je potom strategie "Je mi smutno". Pozice utěšitele je totiž skoro stejně atraktivní jako pozice hrdiny.

Lovecká finta: Chci muže chápat

Tentokrát jde o šikovnou sázku na obecně lidskou tendenci poučovat. Kdo by se necítil dobře v roli velkého učitele, k němuž žena vzhlíží, nespustíc široce otevřené oči z jeho tváře: "Vysvětli mi to, prosím! Chci to chápat z mužského hlediska."

Čtěte také: Manžela mi svedla nejlepší kamarádka, ženám už nevěřím

Nejenže si v tu chvíli připadá neodolatelně chytrý, připadá si navíc jako odborník na mužské myšlení, psychiku a pohlaví obecně. Což samozřejmě navozuje myšlenku: "Ona jediná mě dokáže docenit!"

Pokud má k tomu doma manželku, která na něj po letech společného života hledí sice očima láskyplnýma, nicméně střízlivýma, bude obdiv v očích jeho nové posluchačky příjemnou změnou.

Dělají to všechny

Máte pocit, že ženské jsou pěkné potvory? Tak to máte pravdu! Dobrá zpráva: Ne všechny ženy tyto zákeřné hry vědomě hrají. Špatná zpráva: Ale všechny je hrát umí, ani o tom nemusí moc přemýšlet. Mají je prostě v krvi. Proto také každá žena okamžitě pozná, když je jiná z jejího okolí na lovu. Pozná to dokonce ještě dřív, než si to lovkyně samotná připustí.

A muži? Ti jsou prostě v těchto hrách bezbrannou obětí. Nebo se mýlíme? O tom můžete diskutovat pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 pěkně mizerných důvodů, proč jste dnes neměli sex

Učitelka svedla dvanáctiletého. Slaví 10. výročí svatby

Fotka obletěla svět: Babičku a pravnučku dělí 101 let

 

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama