reklama

"Oplodňováky": 10 TOP songů, které posloucháme při sexu

Útulné šero, romantické světlo svíček a hudba. Ano, tak by mělo vypadat milování. Co při něm budete poslouchat? Můžete se inspirovat žebříčkem streamingového přehrávače Spotify.

Foto: Isifa/Thinkstock

Útulné šero, romantické světlo svíček a hudba. Ano, tak by mělo vypadat milování. Co při tom budete poslouchat? Můžete se inspirovat žebříčkem streamingového přehrávače Spotify.

Jak si opravdu užít předehru? Co na ni zabere a co je ztráta času? Hodně mluvit, nebo být raději potichu? Sledovat erotický film, či si spíš pustit nevtíravou hudbu: Ale jakou?

Doporučujeme: Učitelka svedla dvanáctiletého. Slaví 10. výročí svatby

Možná najdete odpověď právě na Spotify. Kromě toho, že nabízí obsáhlý archiv hudby včetně songů z produkce Sony a EMI, aktualizuje průběžně seznam skladeb, které by lidé chtěli poslouchat při sexu. Pojďte se námi podívat, jaké to jsou.

Hity pro milování

  • From Eden (Hozier)
  • Menswear (The 1975)
  • Magic (Cold Play)
  • You & Me (Disclosure, Elisa Doolitle)
  • Sweet Ophelia (Zella Day)
  • Let´s Get Started (Dylan Gardner)
  • Night Like This (LP)
  • Talk Is Cheap (Chet Faker)
  • Dreams (Fou De Toy)
  • Intro (The xx)

Jak se vám líbí? Sdílíte vkus posluchačů Spotify? Nebo byste raději zvolili pro erotické hrátky jinou hudbu? Pak byste možná sáhli po francouzském milostném duetu Serge Gainsbourga a Jane Birkinové Je t'aime moi non plus.

Francouzština, ze které mrazí

Historie megahitu Je T'aime se datuje do roku 1967, kdy Brigitte Bardot požádala svého přítele Serge Gainsbourga o napsání milostné písně. Nahrávání proběhlo v malém pařížském studiu a zvukař ho charakterizoval jako „těžký petting". Žádný div, že rozhořčený manžel Bardotové Gunter Sachs zveřejnění zakázal.

Čteta také: Hlídejte si ho! Zákeřné hry žen na lovu partnera

Jenže o rok později se Gainsbourg zamiloval do anglické herečky Jane Birkinové a nahrál druhou verzi. Přestože ji charakterizoval jako "píseň o zoufalství a o neschopnosti fyzické lásky", chraptivý šepot proložený milostnými vzdechy nenechával nikoho na pochybách o tom, že jde o intimní dialog milenců.

Nahrávka vyšla v roce 1969 a rázem ovládla hitparády. Hudební magazín Observer Monthly Music píseň nazval popovou verzí erotického filmu Emmanuelle. Média spekulovala - stejně jako u Brigitte Bardot - že jde o živou nahrávku sexuálního aktu. A lidé šíleli.

Prodaly se miliony nosičů, ale kvůli erotickému náboji došlo i na zákazy. Skladbu odsoudil Vatikán, její vysílání bylo zakázáno  ve Španělsku, Švédsku, Brazílii, Anglii, Itálii, Portugalsku, v socialistickém Polsku a Československu. Přes všechny zákazy se píseň držela na vrcholu žebříčků popularity desítky týdnů.

Poslechnout si ji můžete na YouTube:

Tak co? Přijdou vám lepší moderní songy ze Spotify, nebo byste raději sáhli po starém megahitu ze šedesátých let? Či snad v intimních chvilkách posloucháte jinou muziku? Nebo raději úplně mlčíte?

O tom můžete diskutovat pod článkem.

zdroj: Spotify, Wikipedia

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pubertální erotika: Tajné hry dospívajících holčiček

Twerk: Ruské školačky kroutily zadečkem, šly za mříže!

8 typů mužů, kteří nestojí za vaši pozornost

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama