reklama

Dvojčata: Máme jednoho přítele a společnou postel

Annu a Lucy DeCinque jesou identická dvojčata. Napůl sdílejí úplně všechno. Mají stejné geny, dům, šatník i muže.

Foto: Annalucy Decinque / Facebook

Když koukáte na Annu a Lucy DeCinque (29), máte pocit, že vidíte dvojmo. Však také identická dvojčata z australského Perthu sdílejí všechno napůl. Mají stejné geny, dům, šatník. A stejného muže.

S přítelem Benem se seznámily na Facebooku. Dostal od nich neobvyklou nabídku, o které mnoho mužů sní: Buď bude mít obě, nebo žádnou! Hádejte, co si vybral!

Chtějí všechno stejné

Vždycky tomu tak nebylo. Když sestry vyrůstaly, měly každá jiné vlasy. Ale v průběhu střední školy dvojčata přišla na to, že chtějí být úplně stejná. A tak si nechaly udělat plastickou operaci v přepočtu za 4,8 mil. Kč, aby byly ještě stejnější. "Vždycky jsme byly identické, teď je to jen ještě víc vidět," říká Anna.

Doporučujeme: Neuvěřitelná dvojčata: Bledá blondýna a kávová bruneta

Sestry spolu sdílejí dobré i zlé. Chutnají jim stejná jídla i stejné pití. Často naráz řeknou stejnou větu. Mají jeden účet na facebooku i společnou postel v domě, kde žijí se svou matkou.

A také stejný šatník. I ve vkusu se shodnou. Obě milují výrazné barvy a kontrasty, třpytivé detaily ve stylu glamour, hluboké výstřihy a odhalené nohy. Jejich oblíbená barevná kombinace je černo - bílá.

Podívejte se, jak to dvojčatům sluší:

Blíž už si být nemůžeme

Anna a Lucy dokonce chodí do stejné práce. Táta, který je vychoval, zemřel na rakovinu. Když o něj pečovaly, zalíbilo se jim pomáhat lidem. Proto nyní pracují jako zdravotní sestry. A - jak jinak - mají i shodný přístup k práci. "Pomáháme těžce nemocným lidem, aby se cítili lépe. Děláme je šťastnější. Považujeme je za svou rodinu," říkají jedním hlasem.

Čtěte také: Dvojčata Krista a Tatiana vidí naráz čtyřma očima

I ony se občas pohádají: o tom, co budou dělat, co se bude vařit, co nakoupit - ale nikdy jim to nevydrží dlouho. Nestane se třeba, že jedna by chtěla koukat na televizi a druhá se jít sprchovat. I do koupelny chodí společně. "Blíž už si být nemůžeme," říká Anna.

Podívejte se, jak žijí identická dvojčata:

Tři je akorát

Společnou identitu dotáhly Anna a Lucy do dokonalosti. Dělí se dokonce i o přítele. "Ve vztahu jsme tři," prozradila Anna v rozhovoru pro australský portál Current Affair. Nemají s tím žádný problém, a dobře se jim hlasuje. "Vždycky je to dva proti jednomu," shodují se sestry jednohlasně.

"Nepřijde nám to divné," dodala Lucy. "Máme jednoho přítele a společnou postel. Býváme v ní všichni tři. Máme se sestrou podobný vkus, a tak se nám líbí i stejní muži."

"On nám rozumí," říkají slečny. "Chápe naši potřebu být neustále pohromadě, dvacet čtyři hodin, sedm dní v týdnu. Podporuje nás ve všem, co děláme. Proto ho milujeme." A jak dodávají, všichni jejich společní přátelé mu závidí - šťastný to muž!

Lidé je někdy kritizují, ale ony jsou ve svém životě šťastné. "Ve dvou jsme prostě silnější. Být samotné by nás ochudilo," tvrdí.

Co myslíte, jak Anna s Lucy skončí? Může s věkem přijít potřeba většího soukromí a osobního prostoru: Nebo si naopak ne sebe zvyknou ještě víc? Chtěli byste takové dvojče?

O tom můžete diskutovat pod článkem a hlasovat v anketě.

zdroj: YouTube / Current Affair
foto: Annalucy Decinque / Facebook

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak počít dvojčata: Nabízíme spolehlivý návod!

Posmrtné zkušenosti: Existuje nejen nebe, ale i peklo!

Usnout za minutu? Naučí vás to metoda 4-7-8!

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama