reklama

Bláznivá transgender láska: On byl holka, ona byla kluk

Kluk, který kdysi býval holka, miluje holku, která byla kluk. Tuhle transgender love story byste si nevymysleli.

Foto: YouTube

Kluk, který byl holka, miluje holku, která byla kluk. Zní to složitě? Než se Arin stal klukem, býval půvabnou holčičkou uvězněnou v klučičím těle. A Katie přišla na svět s chlapeckým přirozením.

Jaká je pravděpodobnost, že se zamilují jeden do druhého? Minimální. Tuhle transgender love story byste si nevymysleli. Nicméně se skutečně stala.

Emeralda a Luke

Arin Andrews a Katie Hillová se potkali před dvěma roky na setkání podporujícím transgender teenagery. Padli si hned do oka a byla z toho láska jako trám. Sblížil je podobný osud. Před dvěma lety se pro ně totiž změnil svět, když změnili své pohlaví.

Čtěte také: Nesnáším sex, ale bojím se to přiznat nahlas

Na Katie v dětství volali Luke. Přišla na svět jako chlapec, odmalička však byla spíš něžný holčičí typ. Vzhled pro ni hrál velkou roli a snila o tom, že jednou obleče svatební šaty. "Mysleli jsme, že máme doma gaye," vzpomíná její maminka.

Před chirurgickým procesem, který z ní udělal holku, neváhala ani chvilku. "Věděla jsem, že tak budu šťastná. Odjakživa jsem se cítila být dívkou," říká.

Arin se původně jmenoval Emeralda. Byl krásná holčička s dlouhými loknami, kterou se maminka chlubila na soutěžích krásy. Snažil se jí vyjít vstříc, takže nosil šatičky, botičky a kloboučky. Ale necítil se v nich dobře. A čím byl starší, tím víc si lámal hlavu s tím, jestli není lesbička. Začaly se mu totiž líbily holky.

V sedmnácti letech si nechal odstranit ňadra. Ani trochu nelituje, odmalička věděl, že k němu nepatří. Hned po operaci se cítil mnohem lépe a možnost chodit do bazénu nahoře bez si nemůže vynachválit dodnes.

Doporučujeme: Čtrnáctiletá Jazz: Nejmladší transgender na světě

"Bylo těžké ztratit moji malou holčičku," přiznává jeho máma. Ale smířila se s tím a nyní svému synovi místo šatiček pomáhá s aplikováním injekcí testosteronu. Některé jeho šaty dnes nosí Katie...

Léta utrpení

Katie i Arin procházeli ve škole šikanou kvůli své odlišnosti. "Deset let jsem trpěl. Nenáviděli mě, protože jsem byl jiný," vypráví. Když se přiznal ke své orientaci, ztratil všechny přátele. Dokonce musel změnit školu. Cítil se osamělý a velmi, velmi nešťastný.

Stejně jako Katie. Pochopení, že nejsou homosexuální, ale transgender, jim chvíli trvalo. Bylo to bolestné dospívání. "Na vaší straně není prostě nikdo - ani holky, ani kluci," vysvětluje Katie. Ta se v záchvatu deprese dokonce pokusila o sebevraždu. "Jen mi řekni, co chceš! Udělám všechno, abys byla šťastná. Nikdy tě nepřestanu milovat," prosila ji tehdy maminka za zavřenými dveřmi.

Oba mladí lidé snad překonali nejhorší období svého života. Nyní to vypadá, že se na ně štěstí usmálo. Konečně jsou ve své kůži. "Je úžasně vidět je spolu. Báječně se k sobě hodí," uzavírá Katiina maminka. Nezbývá, než držet jim palce do budoucna.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Dvojčata: Máme jednoho přítele a společnou postel

Posmrtné zkušenosti: Existuje nejen nebe, ale i peklo!

Usnout za minutu? Naučí vás to metoda 4-7-8!

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama