reklama

Je o 20 let starší. Žiju s ní, abych měl kde bydlet

Na první pohled vypadali jako matka se synem. Šlo však o milence, kteří spolu sdíleli nejen lože, ale také stůl.

Foto: Thinkstock

Na první pohled vypadali jako matka se synem. Šlo však o milence, kteří spolu sdíleli nejen lože, ale také stůl.

Richard se k Iloně nastěhoval hned po rozvodu se svou třetí manželkou. Neměl kde bydlet a ona, osamělá maminka jeho kamaráda, měla ve svém velkém bytě spoustu volného místa...

Tohle dlouho nevydrží!

Byla ráda, že už nežije sama a svým o spoustu let mladším milencem se chlubila, kde mohla. On se k ní choval s blahosklonnou vlídností, ani se nesnažil předstírat velkou lásku. "Neměl jsem kam jít, tak žiju s ní. No a?" krčil rameny.

Doporučujeme: Je mi čtyřicet, ale balím koloušky. No a?

Že jde o přechodnou epizodu, bylo jasné všem, kdo je znali. Richard, muzikant na volné noze, nijak neskrýval zájem o každou sukni v dalekém, širokém okolí - a že jich bylo! "Tohle nemůže dlouho vydržet," říkali si všichni.

Blahosklonnou vlídnost po čase vystřídala mírná podrážděnost. Šedesátiletá Ilona se sice snažila, jak mohla, ale přesto na ní bylo vidět, že první módní impulzy přijímala v 50. letech. Zato Richard oslavil čtyřicítku a cítil se na vrcholu sil. Zachovalý, mužný, vysoký, s dvanáctistrunkou, po které mu ruce jen kmitaly. Z představy, co ty ruce dokážou na jejich těle, mladistvé fanynky šílely.

Tak uplynul jeden rok, druhý, třetí... Ilonu bylo stále možné vídat, jak ostřížím zrakem hlídá pod jevištěm svého vyvoleného, aby se po koncertu nemohl vytratit s jinou. A nakonec všechny zaskočila zpráva: Budeme se brát!

Ilonka zářila štěstím a drbnám sklaplo. Ale jen na chvilku.

Ztrátová investice

Dva dny před svatbou se milý Richard prostě vypařil. Kamarádi o něm slyšeli až po půl roce. To už bydlel u jiné paní, jen o pár let mladší než jeho bývalá nastávající.

Čtěte také: Jsem zvrhlá? Sním o sexu se synem své kamarádky

"Celou noc se mi zdálo, že jsem sameček kudlanky nábožné. Tak jsem ráno prostě sbalil věci šel o dům dál," krčí rameny s bezbranným úsměvem neviňátka. Jako by se vůbec nic nestalo. Jako by ta "kudlanka" nesplatila za tři roky společného života většinu jeho dluhů...

Trvalo to dlouho, než Ilona oželela pokus o návrat k mládí jako ztrátovou investici, ale dnes už na svou milostnou anabázi vzpomíná s nadhledem. A kupodivu nelituje.

Proč to ženy dělají?

"No jo, nevyplatil se mi. Přišel mě skoro na dvě stě tisíc," přiznává. "Ale když koukám zpátky, tak těch peněz nelituji. Víš, byl to úžasný pocit, vrátit se o generaci zpátky a chvilku si zase připadat mladá. A ze začátku, když mě měl ještě aspoň trošku rád, byla sranda sledovat, jak těm dorostenkám sklaplo, když z koncertu odjížděl se mnou a držel mě přitom za ruku."

Co myslíte, stál kousek lásky za všechno to trápení? Může fungovat vztah něco za něco: mládí za peníze?

O tom můžete diskutovat pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Rodila v bazénu: Milenec ji držel, manžel povzbuzoval

Jediná sedmerčata na světě slaví osmnáctiny

Ideální pár: Žena musí být mladší a chytřejší než muž


 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama