reklama

Uklizeno, než řeknete "raz dva"

Domov jako ze škatulky je naší vizitkou. Ne každá domácnost ale disponuje vlastní hospodyní, a proto je většina práce na nás.

Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Žena.cz neovlivňuje jeho obsah a není jeho autorem.
Foto: Komerční sdělení

Domov jako ze škatulky je naší vizitkou. Ne každá domácnost ale disponuje vlastní hospodyní, a proto je většina práce na nás. Alespoň jednou týdně je potřeba setřít prach a vytřít podlahu.

To není žádná věda, ale natáhnout rukavice a strávit v pokleku s hadrem v ruce následující hodinu není zrovna lákavá představa.  Náročný úklid už ale můžete považovat za minulost. S multifunkčním mopem 1.2. Spray uklidíte během chvilky a sama se přesvědčíte, že za chvíli si bez tohoto šikovného pomocníka svoji domácnost nebudete moci ani představit.

Kbelík už netřeba!

Novinka od Viledy 1.2. Spray je určen všem moderním ženám, které chtějí ušetřit čas, ale zároveň dosáhnout dokonalého výsledku. Ultrapraktický 1.2. Spray je vždy připraven k použití, tudíž není potřeba chystat kbelík s vodou a čisticím prostředkem. Ať už se vám po podlaze proběhnou děti v teniskách, domácí mazlíček zanechá zabahněné ťapky či vám při vaření sem tam něco upadne, stačí nečistoty a špínu jednoduše přejet mopem 1.2. Spray a podlaha bude zase jako nová. Navíc díky jeho ergonomickému tvaru, který vám skvěle padne do ruky, si ho oblíbíte na první dotek. 

Časté ždímání hadru se stane minulostí...

...a vy už nikdy nebudete muset namočit ruce do kbelíku se špinavou vodou. Každý 1.2. Spray totiž obsahuje 250 ml vysoce účinného čisticího prostředku s příjemnou osvěžující vůni, který si pomocí páčky můžete dávkovat podle sebe. Na podlaze nezanechá žádné šmouhy a není již nutno ho ředit. Je vhodný na všechny typy podlah a navíc je biologicky rozložitelný, s každým použitím tohoto geniálního mopu tedy šetříte nejen váš čas, ale také přírodu. Díky menšímu úsilí bude váš úklid mnohem efektivnější než doposud a vaše podlaha se bude lesknout již za pár chvil.  Povrch schne mnohem rychleji a použitý návlek stačí poté pouze jednoduše vyprat v pračce.

Čistý a uklizený domov je sám o sobě odměnou. Proč si ale neudělat ještě větší radost - třeba chutnou večeři, relaxační koupel či oblíbený dezert? Zasloužíte si to!

Více informací na www.viledacz.cz.

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama