reklama

Vrásky a nedokonalosti pleti: neslučitelné problémy?

Vrásky a nedokonalosti pleti jsou na první pohled dvě samostatné problematiky pleti, které trápí ženy odlišného věku. Máme řešení pro oba tyto problémy.

Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Žena.cz neovlivňuje jeho obsah a není jeho autorem.
Foto: Komerční sdělení

2 problémy, 1 řešení
Vrásky a nedokonalosti pleti jsou na první pohled dvě samostatné problematiky pleti, které trápí ženy odlišného věku. Nedokonalosti pleti jako ucpané póry, zánětlivé pupínky či nadměrný maz pleti jsou obvykle typickým problémem pleti dospívajících teenagerů, zatímco vrásky trápí pleť zralých žen.    Ve skutečnosti ovšem tyto 2 problémy pleti mohou být spojeny.
Ze spotřebitelského testu provedeného minulý rok v Německu vyplynulo, že u 2 ze 3 žen okolo 30 let věku stále přetrvávají nedokonalosti, ale již se začínají objevovat první vrásky.

Laboratoře Vichy se ptaly českých žen, které jsou v tomto věku, žijí aktivním životem a věnují pozornost péči o svoji pleť. Řeší podobný problém jako oslovené spotřebitelky v Německu?  Podívejte se s námi, jak se o svoji pleť starají a co je trápí.
O svoji zkušenost se s námi jako první podělila náruživá sportovní lezkyně a v profesním životě zahradnice Nelly Kudrová.



Když ženy trpící přetrvávajícími nedokonalostmi pleti a prvními vráskami hledají vhodný způsob péče o svoji pleť, zažívají dilema. Po jakém přípravku sáhnout?                                                                                                                                                                              Dostupné péče proti vráskám se bojí - má příliš hutnou texturu, která by mohla nedokonalosti pleti ještě zhoršit. Navíc není příjemná pro pleť, která má tendenci se mastit nebo lesknout.

                

Oproti tomu péče proti akné je z převážné většiny určena pro léčbu akné u teenagerů, které je spojeno s tvorbou nadměrného kožního mazu. Proto pleť vysušuje. Ovšem pleť žen okolo 30 let věku nadměrnou produkcí kožního mazu netrpí, a tedy péče proti akné teenagerů ji zbytečně přesušuje. Řešením tedy není kombinovat péči proti vráskám s přípravky proti akné, jak to spousta žen dělá. Je třeba zvolit speciální péči, která je na jedné straně účinná proti nedokonalostem pleti, a zároveň pomáhá bojovat proti prvním známkám stárnutí. Její textura nesmí být hutná, ale musí zajišťovat dostatečnou hydrataci pleti. Doposud taková péče na trhu chyběla. Nyní ovšem dermokosmetika Vichy přichází s novinkou, péčí Normaderm Anti-Ageing. 

SOUTĚŽTE ZDE!

Na další informace o této novice a další zkušenost se zde můžete těšit již za týden.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama