reklama

Vybíráte novou matraci? Ptejte se a zkoušejte!

Kvalitní spánek je neocenitelný, proto není jedno jak a na čem spíte...

Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Žena.cz neovlivňuje jeho obsah a není jeho autorem.

Milujete spánek nebo chcete kvalitu svého spánku výrazně zlepšit? Pak se zaměřte především na výběr správné matrace. Italská značka Magniflex klade důraz na kvalitu svých matrací, díky kterým se ráno probudíte jako znovuzrození.

 

Výběr správné matrace je věda

„Při výběru matrace hrají roli specifické vlastnosti jako je nadváha, pocení, alergie, prodělané operace a mnoho dalších faktorů, na které by se vás měl dobrý prodejce vždy zeptat a při výběru je zohlednit," vysvětluje ing. František Hlaváč, generální ředitel české pobočky Magniflex. Pokud jste si mysleli, že by matrace měla být „jen" pohodlná, v Magniflexu vás vyvedou z omylu. Od matrace můžete očekávat daleko více. Ženy jistě ocení, že díky obsaženým esenciálním látkám v matraci a potahu mohou pečovat o svou pokožku i během spánku.

Jestliže kupujete matraci, nerozhodujte se ukvapeně. Zkoušejte, zkoušejte, zkoušejte! Na matraci poležte minimálně 10 minut. Koupí matrace především investujete do svého zdraví. Budete na ní spávat minimálně dalších 8 let, proto si dejte na výběru záležet.

Obecně neplatí, že čím je matrace tvrdší, tím je vhodnější pro vaše záda. Vždy je vhodné sledovat dva faktory. Ortopedický stupeň, který určuje jakou podporu matrace tělu zajistí a anatomický stupeň, který vyjadřuje přizpůsobivost matrace tj., aby matrace vyplnila i místa pod bedry, rameny apod. a tlak byl rozdělen rovnoměrně na celou plochu těla. Magniflex nabízí matrace s různými ortopedickými a anatomickými stupni, aby si každý zákazník mohl vybrat takovou, která mu bude nejlépe vyhovovat.

 

Nejdůležitější jsou materiály

„Společnost Magniflex si svoje pěny nechala patentovat. Vznikly tak unikátní materiály jako je Memoform, Elioform a Eliosoft, které mají jedinečné vlastnosti. Regulují tělesnou teplotu, jsou antialergické, antidekubitní, tvarově stálé, snižují počet obracení těla během noci z 80 na 20 a dokonale se přizpůsobí tvaru vašeho těla," říká František Hlaváč s tím, že zárukou opravdu vysoké kvality jsou nejen materiály, ale také certifikace.

„Naše společnost investuje do výzkumu, vývoje a výroby matrací, které procházejí náročnými testy. Testy zaručí, že matrace neobsahují žádné zdraví škodlivé látky a nabízejí optimální spánkovou regeneraci. I když je Magniflex největším italským výrobcem, testy děláme u renomovaných německých laboratoří, protože Německo je známo jako země s nejvyšším stupněm ochrany spotřebitele," uzavírá František Hlaváč.

 

Využijte akce!

Aktuálně můžete využít několik zajímavých nabídek, které si pro Vás před Vánoci Magniflex připravil. Při koupi matrace DuoFreeze nebo Triple Comfort získáte druhou matraci ZDARMA. Pokud si vyberete jiný model, čeká Vás dárek v podobě chytrého vysavače Ecovacs. Ten můžete získat už při koupi matrací v hodnotě 18.000 Kč. Navštivte pražský showroom Magniflex nebo některého z obchodních partnerů, kteří jsou do akce zapojeni a můžete se v novém roce těšit na kvalitní a ničím nerušený spánek.

www.magniflex.cz

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama