reklama

Správné krmivo pro Vašeho mazlíčka? Ontario!

Správné krmivo pro Vašeho mazlíčka? Ontario!

Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Žena.cz neovlivňuje jeho obsah a není jeho autorem.

Ontario je vysoce kvalitní prémiové krmivo pro psy a kočky, respektující osvědčené kanadské receptury, vyrobené ve spolupráci s veterináři a odborníky na výživu.

Nutriční hodnoty a vyvážený obsah živin jsou navrženy a vyrobeny tak, aby byly zárukou zdraví vašeho domácího mazlíčka, nezatěžovaly jeho organismus a poskytly mu dostatek živin k pokrytí jeho nutričních potřeb.

Nejdůležitější komponenty krmiv Ontario:

  • Kvalitní zdroj proteinů - kuřecí, rybí nebo jehněčí maso je zárukou výborné stravitelnosti a vysoké chutnosti krmiva (minimální obsah masa v krmivech Ontario je 30 % kuřecího masa v sušině - záleží na jednotlivém druhu).
  • Brambory v extrudované formě - jedinečný zdroj sacharidů, hypoalergení
  • Lososový olej -  vyrovnává poměr nenasycených mastný kyselin, které mají příznivý vliv na mentální zdraví a kvalitu srsti.
  • Extrakt z rostliny Yucca - redukuje plynatost a zápach z výkalů, chrání krevní barvivo.
  • Prebiotika - pozitivně upravují prostředí v trávícím traktu a posilují imunitu
  • Rajčata - silný antioxidant, který chrání buňky těla před poškozením, přispívá k ochraně před UV zářením, podporuje dobrou činnost srdce.

A další…

Proč Brambory?

Bramborový škrob má na rozdíl od obilovin vyšší poměr Amylopektinu, který funguje jako výživa pro pozitivní střevní mikroflóru ve střevě savců. Vláknina získaná z brambor je extrémně jemná a tudíž umožňuje ve střevě kompletní pročištění včetně záhybů tzv. klků, což vláknina pocházející z jiných zdrojů nedokáže. Díky této funkci podporuje bramborová vláknina správné fungování peristaltiky střev.

Barel zdarma? To chci!

Ke každému 13 kg balení krmiva pro psy a 2 kg balení krmiva pro kočky nyní u nás dostanete barel zdarma. Barel na krmivo slouží k zachování aroma a kvality krmiva. Krmivo uložené v barelu je tak pro psa nebo kočku stále stejně chutné jako v den nákupu.

 

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama