reklama

Na technologii EMS nedá dopustit Světlana Nálepková

Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Žena.cz neovlivňuje jeho obsah a není jeho autorem.
Foto: Komerční sdělení

Studio Look Your Best přináší novou dimenzi ve fitness. Je jí přístroj X-Body New Wave, který pracuje s vesmírnou technologií EMS. „Dřív jsem v posilovně trávila hodně času. Dnes chodím do studia Look Your Best, kde mi díky elektrické stimulaci svalů stačí cvičit 20 minut. To, že metoda funguje, si uvědomím vždy, když zpívám v těsných šatech v muzikálu o Edith Piaf," dokládá účinky herečka Světlana Nálepková, která si technologii natolik oblíbila, že se stala tváří celého studia.

Přístroj X-Body New Wave je nejen na českém, ale i světovém trhu naprostou novinkou. Skládá z tréninkového úboru a speciálního zařízení, které slouží k jeho nastavení. Technologie pak funguje na jednoduchém principu. Tréninkový úbor vysílá elektrické impulzy do devíti svalových skupin těla současně a stimuluje tím více než 90 % svalové hmoty člověka. Během dvacetiminutového tréninku tak dojde k více než 38 000 svalových stahů, což odpovídá přibližně stopadesátinásobku intenzity klasického tréninku. Přístroj, který je s oblekem propojený, slouží k nastavení intenzity proudu tak, aby vždy odpovídala individuálním potřebám konkrétního klienta. Metoda je tak naprosto bezpečná a intenzita elektrického proudu se řádově pohybuje v jednotkách několika miliampérů.

Vesmírnou EMS technologii můžete vyzkoušet pouze v jediném studiu v České republice, a to ve studiu LOOK YOU BEST. Jedna lekce trvá pouze 20 minut a pro optimální výsledky je doporučena dvakrát týdně. Lekce je určena pro maximálně dva klienty současně tak, aby byl zajištěn co nejindividuálnější přístup. Během tréninku je přítomen osobní trenér, který pečlivě veškeré cviky předvede a vysvětlí, případně i pomůže se správným provedením.

Tento přístup oceňuje i Nálepková, která si studio nemůže vynachválit. „Po čtyřicítce přestalo platit, že mohu sníst cokoli, aniž by to bylo vidět. Protože ale jídlo miluji a nedokážu si ho odepřít, řekla jsem si, že se začnu víc hýbat," uvádí Nálepková s tím, že nejprve začala cvičit hathajógu a postupně se přidal i běh. „Chtěla jsem se připravit na cestu do Himalájí a celkově si zlepšit kondici. Hledala jsem dobré kardio, a protože běh aerobik a jiné hopsání pro mě není, začala jsem běhat," říká Nálepková s tím, že trénink ve studiu Look Your Best pomocí EMS technologie hned následoval.

Kromě toho, že technologie EMS účinně bojuje s nadváhou, poskytuje i další zdravotní benefity. Díky hloubkové stimulaci svalů zmírňuje bolesti zad a efektivně posiluje svalstvo pánevního dna. Zároveň pomáhá snižovat vysoký krevní tlak a zlepšuje krevní a mízní oběh spolu se stimulací látkové výměny. EMS technologie přináší i protistresové účinky a pocit vyrovnanosti a pohody.

Technologie EMS je určena pro všechny věkové kategorie, protože je ohleduplná ke kloubům a šlachám a nezatěžuje vazivové tkáně.

Více informací na www.lookyourbest.cz či na telefonním čísle 272 655 903.

Studio LOOK YOUR BEST, Korunní 810/104, Praha 10

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama