reklama

RWE rozdává k novým smlouvám lákavé bonusy

Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Žena.cz neovlivňuje jeho obsah a není jeho autorem.
Foto: Thinkstock

Až 2500 Kč můžete získat na bonusech za uzavření nových smluv s RWE. Jak na to?

Atraktivní nabídka, která je určena pro nové i současné zákazníky RWE, se opírá o mimořádně výhodné ceny zemního plynu i elektřiny. Zároveň poskytuje jistotu, že se tyto ceny po dobu příštích tří let nezvýší. Naopak mohou ještě dále klesat. K tomu RWE vyplácí velmi lákavé bonusy.

Pro nové zákazníky nabízí RWE jak u elektřiny, tak u zemního plynu produkt RWE Optimal, který během tří let trvání smlouvy garantuje další trojí snížení ceny plynu či elektřiny. RWE myslela i na současné zákazníky s fixními tarify. Připravila pro ně novinku, produkt RWE Relax+. Jeho hlavní kouzlo? Cena energie se sníží hned.

A bonusy? Ty se u zemního plynu vyplácejí podle výše odběru, maximálně můžete dosáhnout na 2100 Kč. U elektřiny je bonus jednotný, ve výši 400 Kč. A to ještě není vše! Dalších 300 Kč můžete získat ve formě volného kreditu na oblíbeného virtuálního operátora RWE mobil.

„Naším cílem je nabídnout jak novým, tak stávajícím zákazníkům takové produkty, které pro ně budou nejvýhodnější. Rádi bychom je přesvědčili, aby využili všech výhod, které naše produkty přinášejí. Že se jim vyplatí mít všechny energie pod jednou střechou u RWE," říká David Konvalina, ředitel RWE pro maloobchod a marketing. Více informací o nabídce najdete na stránkách www.rwezlevnuje.cz.

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama