reklama

Dejte své definitívní sbohem vysávání.

Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Žena.cz neovlivňuje jeho obsah a není jeho autorem.
Foto: komerční sdělení

Zapomeňte na všechno, co jste dosud slyšeli nebo si mysleli o robotických vysavačích. Nová Roomba série 800 posouvá laťku bezpracného vysávání do netušených výšin. Čtěte dál a dozvíte se, jaké změny přináší nová generace nejúčinnějšího robotického vysavače na světě.

Robotický vysavač iRobot Roomba se poprvé objevil na trhu v roce 2002, má tedy za sebou celých 12 let života. Za tu dobu si toho hodně prožil. Musel dokázat, že není zbytečnou módní hračkou, postavit se levným „robotickým" vysavačům, které poškodily obraz celé kategorie a mezi tím dobře sloužit v milionech domácností napříč světem, které na něj spoléhaly v každodenním boji s nečistotami.

Podařilo se. Roomba dnes jednoznačně kraluje žebříčkům prodejnosti robotických vysavačů a pravidelně vítězí v nezávislých testech. V iRobotu však neusnuli na vavřínech a pracují na dalších inovacích. Jako výsledek inovačního úsilí se české veřejnosti představuje zcela nová Roomba série 800, která boří hranice a naznačuje, že klasickému vysavači pomalu zvoní hrana. Čím?

Revoluční systém vysávání AeroForce

Nové modely Roomba série 800 se pyšní zcela novým systém vysávání s názvem AeroForce. Tento revoluční čisticí systém spojením několika prvků umožnil zvýšit efektivitu vysávání až o 50 % a sací sílu na pětinásobek. AeroForce tvoří dva proti sobě rotující gumové kartáče se speciálními vodícími drážkami. Tyto inovativní kartáče sbírají daleko více nečistot ze všech druhů podlah a koberců, přičemž vyžadují téměř nulovou údržbu.

Neulpívá na nich prach a radikálně snižují množství zamotaných vlasů. Obrovský nárůst účinnosti má na svědomí rovněž zrychlené proudění vzduchu. Sací výkon se soustředí do úzké štěrbiny mezi proti sobě rotujícími kartáči, čímž dochází k akceleraci proudění vzduchu a tím se zvyšuje efektivita sacího výkonu. Pozoruhodný nárůst sacího výkonu má na svědomí výkonnější motor a vylepšený sběrný koš AeroVac.

Elegantnější a s delší životností

Nová Roomba série 800 se zaměřuje především na výkon a efektivitu úklidu, přesto nezůstalo pouze u čistě technických změn. Roomba také lépe vypadá a déle vydrží. Inovovaný vzhled zahrnuje přepracované ovládací prvky, luxusní tlačítko CLEAN a zcela nový faceplate (krycí plastový díl). S novými modely Roomba 870 a 880 reaguje iRobot rovněž na potřeby zákazníků, co se týče výdrže.

Nová baterie XLife má 2x delší životnost než baterie nižších modelů, čímž se interval nutné výměny prodlužuje na dvojnásobek. Tohoto výsledku se podařilo dosáhnout díky rychlému vývoji v segmentu spotřební elektroniky a právě baterií. Roomba série 800 vyráží na českých trh vybavena rovněž mírně vylepšeným systémem navigace v místnosti iAdapt a dalšími osvědčenými systémy.

Od června u vybraných prodejců a v síti iRobot Friends

Nová Roomba série 800 odstartuje prodej v červnu 2014 u vybraných autorizovaných prodejců. V průběhu léta bude možné rovněž objednávat předvedení přímo u vás doma v rámci sítě autorizovaných poradců iRobot Friends. Objednávat lze rovněž přímo na oficiálním webu iRobot.cz.

Nová Roomba série 800 navazuje na to nejlepší z předchozích sérií a radikálně zvyšuje efektivitu vysávání díky nasazení revolučního systému AeroForce. Pokud někdy existoval moment, kdy přejít na robotický úklid a raději se věnovat něčemu příjemnějšímu, tak je to právě teď.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama