reklama

Už teď přemýšlíte co dát svým blízkým pod stromeček?

Občas není jednoduché trefit se do vkusu a odhadnout čím uděláte radost druhým, nebaví vás další rok kupovat zbytečnosti a sami je neradi dostáváte?

Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Žena.cz neovlivňuje jeho obsah a není jeho autorem.
Foto: komerční článek

Seznamte se s předplacenou platební kartou MYUNICARD, která je nově k dostání i na Vaší poště!

MYUNICARD od společnosti mobile2card http://www.mobile2card.eu/  je předplacená bezkontaktní platební karta MasterCard, novinka na předvánočním trhu, která je anonymní, bezpečná a nabízí všechny výhody moderních platebních karet. MYUNICARD vydává Československá obchodní banka a.s. Karta není spojená s běžným účtem, je jen na Vás kolik peněz na ní chcete mít.  MYUNICARD koupíte v designovém obalu, jako dárek je ideální. Svým blízkým můžete na kartě dát až 3.500,- Kč aniž byste ji museli rozbalovat a kamkoli zadávat své osobní údaje. Asi se shodneme, že pátá sada hrnců, svetr, co se Vám k ničemu nehodí nebo knížka, kterou už máte přečtenou, Vám pod stromečkem tak úplně radost neudělá. Peníze v obálce? Tomu chybí nápad a pod stromeček nepatří.

Vánocemi život s MYUNICARD teprve začíná!

Dnes si už každý může vybrat, co se mu líbí, v kamenných i internetových obchodech, včetně těch zahraničních. Všude tam MYUNICARD Vy i Vámi obdarovaní využijete. O platbách máte přehled prostřednictvím portálu předplacených karet, který funguje jako klasický internetbanking. MYUNICARD není na jedno použití jako běžné dárkové karty, po jednoduché identifikaci přes internet jí budete moci dál používat pro každodenní nákupy.  Kartu MYUNICARD můžete dát i svým dětem a posílat jim na ni kapesné, budete tak mít jejich výdaje pod kontrolou a ony mohou bezpečně a přehledně hospodařit se svým rozpočtem a platit beze strachu, že je někdo okrade nebo peníze ztratí.

Kartu MYUNICARD koupíte na pobočkách České pošty nebo v e-shopu na www.mobile2card.eu. Tam naleznete všechny další informace o možnostech MYUNICARD, aktuálních akcích a bonusech. Cena karty je 120,- Kč.
Ještě více novinek o MYUNICARD se dozvíte na Facebooku
https://www.facebook.com/myunicard/ 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama