reklama

Nejlepší česká móda: Víme, kde ji koupíte!

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Žena.cz uvádí Grace'n'Glamour - luxusní módní událost v Praze. Přijďte v neděli 20. května 2012 do hotelu Mandarin Oriental Prague na Malé Straně. Uskuteční se zde prodejní prezentace oděvů, šperků a doplňků, zaměřená na úspěšné sebevědomé ženy.

Dnes vám nabízíme první ochutnávku vystavovatelů.

Grace'n'Glamour představuje na poli módy a designu kontrast k již zavedeným akcím. Své modely a doplňky představí známí a talentovaní návrháři a designéři, kteří svoji tvorbu budují na vysoké kvalitě materiálu, precizním zpracování a dokonalosti v detailech. Zaměřují se na ženy, které módu vnímají jako skvělou možnost k dotváření vlastní osobitosti a kterým drahé kolekce známých módních značek představu o vlastním stylu zcela nesplňují.

Móda, šperky, kabelky a další...

Příležitost ozvláštnit šatník o jedinečné kousky poskytnou mimo jiné modely z kolekcí Moniky Drápalové, Mirky Talavaškové nebo značka Sophistic Veroniky Benešové. Prezentovat své šperky zde budou například Lubor Baum, Jaroslav Kučera a Věra Nováková.

Kdy a kam? Přijďte!

Mimořádnost akce umocní výjimečné prostory luxusního hotelu Mandarin Oriental Prague na Malé Straně. V hotelu, stojícím na místě bývalého kláštera ze 14. století, se prvotřídní současný design hladce snoubí s původními architektonickými prvky. Zahrada, ukrytá uvnitř hotelového komplexu, poskytne mezi prohlídkami jednotlivých prezentací možnost příjemného odpočinku.

Více se dozvíte na facebookových stránkách ZDE! 

Doba konání akce 11.00 - 21.00, vstupné včetně tomboly je 150 Kč.

Těšíme se na vás, vaše redakce!



reklama
reklama
reklama
reklama
reklama