reklama

První ochutnávka jarní módy2

Prohlédnout grafiku
Foto: Žena

Nastávající roční období znamená pro každého z nás velkou změnu. Začínáme odkládat svršky a po dlouhé zimě měníme šatník. Z usedlých tónů se zabarvujeme do těch zářivých.

Dali jsme si v redakci práci a prohlédli jarní trendy známých značek, abychom pro vás vybrali to nejbarevnější, co se bude nosit. Pokud si prohlédnete naší galerii, budete mít přehled, kam pro co zajít. Doufáme, že jsme vám tím ušetřili čas,  ale nezruinujeme domácí rozpočet!

Rozzařte se!

Stačí tak málo - jednoduché pouzdrové šaty v pestrých barevných odstínech, které vnesou do vašeho šatníku tu pravou jarní náladu, levné zakoupíte například v F&F.

Maxi společenské letní šaty

Opět se budou nosit i dlouhé maxi šaty. Nám se nejvíce líbily ty od Liběny Rochové, které koupíte v Simple concept storu.

Mašle a řasení

Halenka či top nemusí být jen barevná, může být i s mašlí či jinak zdobená. Za skvělou cenu ji pořídíte v Lindexu.

Barevný svetr

Jednoduché a opravdu zářivé jsou k dostání v New Yorkeru.

Něco elegantního

Krásnou kolekci má Marks and Spencer.

Úzké kalhoty

Snad všechny barvy má značka Charles Vögele.

Sako

Super střihy v zářivých barvách mají v Mangu!

Doplňky

Pokud si nechcete kupovat nic nového. Stačí stávající oblečení oživit například jen barevnými ponožkami či punčochami. Happy Socks je ta správná volba.

Jen jeden kousek značkového oblečení

Máte-li více peněz na utrácení nebo si chcete zakoupit třeba jen jeden kousek do vašeho šatníku, stavte se určitě ve Van Graafu.

Barevné spodní prádlo

Letos bude dokonce povinností ukazovat spodní prádlo. Pokud nechcete investovat do barevného oblečení, kupte si alespoň spodní prádlo. Zaručená trefa je HM! A pozor, od 8. března se zde bude prodávat nová limitovaná kolekce od značky MARNI! My už ji viděli a je opravdu super!

Jaké se budou nosit boty a další doplňky se již brzy dozvíte v dalších módních tipech.

A máte se opravdu na co těšit!

reklama
reklama
reklama