reklama

Dagmar Havlová vs. Emília Vašáryová, aneb která má lepší styl?

Dagmar Havlová Prohlédnout grafiku
Dagmar Havlová | Foto: Isifa

Dagmar Havlová a Emília Vašáryová jsou výraznými osobnostmi, které si získaly náklonost  národa nejen svými divadelními a filmovými rolemi. Obě jsou totiž vynikají svým vkusem a grácií s jakou na venek vystupují.

Dagmar začínala s herectvím velmi mladá, ale spíše než rozpustilou holku z porcelánky si ji lidé oblíbili po boku porevolučního prezidenta Václava Havla. Coby první dáma se velmi sklidnila a roli vážené manželky zvládla na jedničku.

Ale ani po smrti svého muže nezapomněla na roli manželky exprezidenta a v posledních letech je dokonce krásnější než kdy dřív.

Její kolegyně herečka Emília Vašaryová sice nikdy nestála po boku takto vysoce postaveného muže, přesto by tuto úlohu první dámy s elegancí sobě vlastní hravě zvládla.

Emília je divadelní i filmovou herečkou a jistou dobu se také angažovala v politice. V soukromém životě jí ale potkal stejný osud jako Dagmar. Nedávno totiž přišla o svého manžela, kostýmního výtvarníka Milana Čorba.

I přesto, že na svůj věk vypadají obě úžasně, jsou to v první řadě dámy a podle toho vypadá i jejich módní styl. Svou svěžest a noblesu dokáží prodat v decentních outfitech, které jen podtrhnou to, čím obě přirozeně oplývají.

Jak to sluší Dagmar a Emílii ve večerní róbě, sáčku nebo po boku svých osudových mužů? Která z těchto dam má lepší styl?

reklama
reklama
reklama