reklama

Nosí se odhalené břicho. Která slavná hvězda už si troufla?

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz, Archiv

To, co jsme naposledy nosili v devadesátých letech, je zpět: odhalené břicho, trika, halenky i svetry pod pupík, nebo jen těsně pod prsa. Podívejte se, jak si s tímhle trendem poradily slavné ženy...

Krátký top a bokové kalhoty či sukni si můžete vzít jedině v případě, že máte břicho například jako topmodelka Miranda Kerr či Alessandra Ambrosio. 

Jestliže váš pupík není úplně dokonalý, vezměte si k němu kalhoty či sukni s vysokým pasem, legíny s širokým lemem v pase či volné kalhoty na širokou gumu a dole zúžené. Nezapomeňte, že k nim vždy vypadají nejlépe podpatky.

Ale ani s povolenějším bříškem si tento trend nemusíte odpírat. Podívejte se například na Kim Kardashian, ženu s postavou Věstonické venuše. Moc dobře ví, jak těmto křivkám lichotí vysoký pas. K němu si pak klidně může vzít i zkrácený top a z holého těla je vidět sotva centimetr kůže, navíc na "bezpečných" místech.

A pokud si netroufáte ani na tenhle způsob, buďte stejně chytrá jako Tori Spelling, která si pod odvážné tričko pod prsa jednoduše navléká tílko. 

Další inspiraci najdete ve fotogalerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vypadáte unaveně? 5 věcí, které to změní za pár vteřin

Chystáte svatbu? A víte, jak obléknout ženicha?

Video: Jak fotit domácí mazlíčky? Rady od odbornice

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama