reklama

Královský souboj Kate vs. Letizia: Napodobují se navzájem?

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

Španělsko bude mít novou královnu, svět módy novou ikonu a vévodkyně Catherine novou konkurentku. Španělská korunní princezna Letizia je sice o deset let starší, ale má stejně krásnou postavu, stejně vytříbený styl a vlastně i podobný příběh.

Letizia Ortizová je totiž stejně jako Kate "ženou z lidu", dokonce je bývalá novinářka, pracovala jako reportérka CNN. V roce 2004 se ovšem provdala za španělského korunního prince Felipeho. A díky ohlášené abdikaci krále Juana Carlose I. nyní Felipe s Letizií usednou na trůn.

Módní styl Letizie je hodně podobný její známější "kolegyni" Kate, což je samozřejmě dáno královskou etiketou. Jsou ale modely, které působí tak, jakoby se jedná u druhé přímo inspirovala. Podívejte se do naší fotogalerie.

Obě si potrpí na minimalismus, jednoduché střihy, střídmé barvy. A obě rády podporují své národní řetězce - Kate ráda nosí Topshop nebo French Connection, Letizia zase Zaru nebo Mango. A tyto levnější kousky, které jsou mimochodem dalším důvodem, proč si britské a španělské ženy své dámy tolik oblíbily, kombinují s dražšími kousky.

Ať už je podobnost čistě náhodná, nebo snad mají steného stylistu, rozhodně stojí za to královnu a vévodkyni sledovat, a minimálně v módním ohledu se od nich učit...

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nebojte se žluté: Jak nový letní trend nosit?

Nejvlivnější módní bloger? Obyčejný pes

13 potravin pro hydrataci. Bonus? Zhubnete!

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama