reklama

Proměna Umy Thurman: Co se stalo s její tváří?

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

Jistě to nebylo jen neobvyklým líčením – tvář Umy Thurman najednou vypadá úplně jinak a leckdo by ji teď možná vůbec nepoznal. Zřejmě i ona podlehla estetickým úpravám. Jaké všechny zákroky a procedury se rozhodla podstoupit?

Když se čtyřiačtyřicetiletá herečka objevila na premiéře své nové minisérie The Slap, přítomní hosté byli lehce šokováni. Jednak se snad vůbec poprvé objevila na červeném koberci bez svých typických černých linek, tmavých stínů a dlouhých černých řas, ale to nebylo to jediné, co se v její tváři změnilo.

Vypadala sice stále krásně, ale už to nebyla ta dobře známá Uma. Její mimika ztratila svůj typický šmrnc, čelo bylo možná až příliš hladké, úsměv poněkud těžkopádný. Změna sice není tak obrovská, jako nedávno u Renee Zellweger, ale přesto teď hvězda filmové série Kill Bill vypadá jinak.

Jiné oči i tváře

Podle odborníků prošlo největšími úpravami okolí jejích očí. "Zřejmě podstoupila modelaci očních víček a také si nechala odstranit váčky pod očima, a to celkem nedávno," zhodnotil hereččin nový vzhled britský plastický chirurg Mark Norfolk. Podle něj je to zároveň i důvod, proč Uma zvolila toto šetrné líčení. Kolem jejích očí si koneckonců ještě můžete všimnout lehkých nepravidelných otoků.

Určitě také podstoupila chemický peeling a výplně, které měly pozvednout tváře a okolí nosu. Vrásky na čele si hvězda nechává injekcemi vyplňovat pravidelně, jen je prý patrné, že se dávky zvyšují.

Doktorka Alison Telfer z Glasshouse Clinic pro online deník Daily Mail ještě dodává, že si Uma Thurman podle ní nechala vpravit výplňový materiál do oblasti čelistí, aby tím nadzvedla tváře.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Profesionální model: Ideální ženská krása mě nudí

Sexy vlny bez kulmy i natáček: Stačí šátek nebo čelenka

Zabavte mu svoji kosmetiku: V čem je mužská pleť jiná?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama